Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι ο πιτσιρικάς που θέλει να πάρει
| 2021-01-03 12:55:00

Χτυπάει θηρίο ο Ολυμπιακός - 2.11 με "βρωμόχερο" - Νέος Μιλουτίνοφ - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί

του Pick n' Scroll
Χτυπάει θηρίο ο Ολυμπιακός - 2.11 με "βρωμόχερο" - Νέος Μιλουτίνοφ - Θα τον λατρέψουν οι οπαδοί

Ολυμπιακός: Έχει μπροστά του το φιλικό της Δευτέρας με τη Μέγκα Σόκερμπετ, μία ομάδα που ανήκει στον πασίγνωστο ατζέντη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Στον ατζέντη, δηλαδή, και του Βασίλη Σπανούλη. Πρόκειται για παιχνίδι που εντάσσεται στις φιλανθρωπικές δραστηριότητες των Πειραιωτών, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Το παιχνίδι, όμως, θα έχει και έντονο αγωνιστικό ενδιαφέρον, αφού στη σερβική ομάδα παίζουν μερικοί εξαιρετικής ποιότητας παίκτες. Για τον έναν σας είχαμε γράψει πριν από μερικές μέρες. Πρόκειται για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που κάνει "όργια" φέτος και ο δρόμος του σε λίγο καιρό θα είναι αυτός που θα τον οδηγήσει στο ΝΒΑ.

Υπάρχει, όμως, και ο Μάρκο Σιμόνοβιτς, ένας επίσης πολύ καλός ψηλός, που μάλιστα πριν από περίπου δύο μήνες επιλέχθηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ από τους Σικάγο Μπουλς. Και ο Σιμόνοβιτς παίζει πολύ καλά φέτος στην Μέγκα, είναι, όμως, άγνωστο αν και πότε θα πάει στο ΝΒΑ.

Για την Ευρώπη σίγουρα είναι ένας τρομερά ελκυστικός ψηλός, που κάθε ομάδα της Ευρωλίγκας θα ήθελε.

Δεν ξέρουμε αν τον έχει βάλει στο στόχαστρο ο Ολυμπιακός. Αλλά οι Πειραιώτες είχαν κάνει κάτι ανάλογο πριν από μερικά χρόνια όταν είχαν πάρει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ από την Παρτίζαν. Τότε πολλοί τους είχαν επικρίνει γι' αυτή τους την κίνηση. Στη συνέχεια, όμως, η αρνητική άποψη έγινε αποθέωση με τον Σέρβο να είναι πλέον στην ΤΣΣΚΑ και να παίρνει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ο Σιμόνοβιτς είναι 21 ετών, έχει ύψος 2.11 και το μεγάλο του προσόν είναι ότι σουτάρει πολύ καλά από μακριά. Δεν είναι Σέρβος, είναι Μαυροβούνιος. Είναι, πάντως, ένας παίκτης που σίγουρα θα τον λατρέψουν οι Ολυμπιακοί, αφού ξέρει πολύ καλά το μπάσκετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη έκπληξη στο Λιμάνι - Φωτιά μετά τον Ρέαμπτσιουκ - Φορ που ήθελε κι άλλη ελληνική ομάδα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags