Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Mανωλόπουλος αντί του Βόβορα - Αυτοί οι παίκτες δεν του κάνουν"!
| 2021-01-04 12:43:00

"Mανωλόπουλος αντί Βόβορα στον Παναθηναϊκό - Ποιοι παίκτες δεν του κάνουν - Αυτά αλλάζει άμεσα"

του Γιώργου Κτενά
"Mανωλόπουλος αντί Βόβορα στον Παναθηναϊκό - Ποιοι παίκτες δεν του κάνουν - Αυτά αλλάζει άμεσα"

Παναθηναϊκός: Τις εξελίξεις στην ομάδα και την επόμενη μέρα σχολίασε μέσω του sportdog ο Αντρέας Παπαντωνίου, παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού και γνωστός μπασκετάνθρωπος. 

Κύριε Παπαντωνίου, τι πιστεύετε ότι έφταιξε και δεν τα κατάφερε ο Βόβορας στον Παναθηναϊκό;

"Γνώριζε την ομάδα, πίστευα ότι θα πήγαινε καλά. Δεν μπορεί να χάνεις από το Λαύριο όμως όταν είσαι σε αυτή την ομάδα. Νομίζω είναι επόμενο ότι θα δουν άλλες λύσεις για να αλλάξει κάτι στον Παναθηναϊκό. Αποδείχτηκε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει ο Βόβορας, αλλά δεν ξέρω τι φταίει, τι γίνεται στην ομάδα. Είναι πολλά τα προβλήματα από την αρχή που ο Γιαννακόπουλος δεν είναι μπροστά για την ομάδα. Αγωνιστικά έδειξε ότι στην άμυνα έχει τρύπα. Την ευκαιρία την πήρε ο Βόβορας αλλα δυστυχώς δεν άντεξε, δεν είναι εύκολο να αντέξεις σε τέτοια ομάδα".



Ποια είναι η άποψή σας για την επόμενη μέρα του συλλόγου, χρειάζεται Έλληνας ή ξένος προπονητής; Κάποια ρεπορτάζ αναφέρουν το όνομα του Σωτήρη Μανωλόπουλου ως ένα από εκείνα που μπορούν να απασχολήσουν, αλλά και του Δέδα. 

"Προτιμότερο να είναι Έλληνας ο επόμενος προπονητής, που να γνωρίζει τι συμβαίνει. Του Μανωλόπουλο θα είναι σωστή λύση, ξέρει την ομάδα και είχε συνεργαστεί πολύ καλά με Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό αν θυμάστε. Αυτός θα ήταν ιδανική λύση, απέδειξε ότι όπου δούλεψε τα πήγε εξαιρετικά. Και πέρσι στη Λήμνο την ομάδα την πήγε καλά, αν δεν είχε  διακοπεί το πρωτάθλημα πήγαινε για 4ος. Οργανωμένος, ικανός, θεωρώ ότι είναι ιδανική λύση". 

Χρειάζεται να γίνουν αλλαγές και στους παίκτες; Φόστερ, Γουάιτ, Μπέντιλ για παράδειγμα το προσπαθούν, αλλά δεν τους βγαίνει. 

"Δεν είναι παίκτες για τον Παναθηναϊκό αυτοί που μου είπες. Η ομάδα θέλει ένα καλό άσσο, ο Νέντοβιτς δεν είναι για άσσος. Θέλει παίκτη εκεί ο Παναθηναϊκός. Ο Νέντοβιτς είναι πολυβόλο, όχι για να κάνει κουμάντο. Η θέση του άσσου θέλει μυαλό και συγκέντρωση. Αν τελικά έρθει ο Μανωλόπουλος στην ομάδα, γνωρίζει τι πρέπει να κάνει".

Πώς βλέπετε τη συνέχεια στον Παναθηναϊκό;

"Δυστυχώς είχαμε μάθει αλλιώς, ο Παναθηναϊκoς δεν είναι η ομάδα που είχε ο Ομπράντοβιτς, δεν υπάρχουν λεφτά που θα φέρουν μεγάλους παίκτες. Αναγκάστηκαν να φέρουν αυτούς που έφεραν, αν και θεωρώ ότι η ομάδα έχει καλό υλικό. Αν σταθεί και δώσει χρήματα ο πρόεδρος, θα γίνουν αλλαγές που χρειάζεται και θα προχωρήσει καλά η ομάδα". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγνώριστος! Έτσι είναι σήμερα ο Μπουρούσης - Άλλαξε εντελώς λουκ - Άφησε μουστάκι και... (ΦΩΤΟ)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags