Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πόρτα Εξόδου για τον Βόβορα - Ποιος ο Διάδοχος;
Μπάσκετ
| 2021-01-04 21:20:00

Ιδού η λίστα με τους προπονητές στον ΠΑΟ - Η επιστροφή, η έκπληξη από Α1 και το απίθανο με Ζοτς!

του Pick n' Scroll
Ιδού η λίστα με τους προπονητές στον ΠΑΟ - Η επιστροφή, η έκπληξη από Α1 και το απίθανο με Ζοτς!

Παναθηναϊκός: Ο Γιώργος Βόβορας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, πληρώνοντας έτσι την κακή πορεία και τις άσχημες εμφανίσεις του «τριφυλλιού». '

Διαμαντίδης, Τριαντόπουλος και Αλβέρτης είπαν ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και έτσι έδειξαν την πόρτα της εξόδου στον Ελληνα προπονητή, τον οποίο, πάντως, εκτιμούν πολύ. Θεωρούν, όμως, ότι τη συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα ήθελε αλλαγή.

Πλέον όλοι αυτό που ρωτάνε είναι ποιος θα αποτελέσει τον διάδοχο του Βόβορα. Τα ονόματα δεν είναι πολλά, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν θα ασχοληθεί π.χ. με τον Σούλη Μαρκόπουλο ή τον Τούρκο Ερντογκάν, που προτάθηκαν.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι μία δυνατή υποψηφιότητα, καθώς είναι προπονητής με προοπτική να βελτιωθεί και να γίνει καλύτερος, είναι και γνώστης του Παναθηναϊκού, καθώς υπήρξε και παίκτης του και τεχνικός του ηγέτης.

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς είναι ένα ακόμη όνομα, που βρίσκεται στην «πράσινη» ατζέντα. Ο Σέρβος προπονητής είχε απασχολήσει και παλιότερα το «τριφύλλι». Προ ημερών ο Ομπράντοβιτς έφυγε από τον Ερυθρό Αστέρα.

Εννοείται ότι περίπτωση Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί να παίξει και οι λόγοι είναι πολλοί και ευνόητοι. Μπορεί να τους καταλάβει και ένα μικρό παιδί. 

Ούτε αυτή του Δημήτρη Πρίφτη είναι εύκολη, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ούνιξ Καζάν. Ο Πρίφτης είναι πολύ φίλος με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο Παναθηναϊκός θα τον ήθελε στον πάγκο του, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο. Και λόγω της δέσμευσης με την Ούνιξ, αλλά και επειδή ο Ελληνας προπονητής παίρνει πολλά χρήματα εκεί που βρίσκεται. Χρήματα που δεν μπορεί να δώσει ο Παναθηναϊκός.

Δεν αποκλείεται, πάντως, ο Παναθηναϊκός να πάει να βγάλει κάποιον προπονητή από συμβόλαιο. Όχι τον Πρίφτη, αλλά άλλον που έχει βάλει στο μάτι και είναι πιο προσιτή επιλογή. Προπονητή από το πρωτάθλημα της Α1.

Τα ονόματα του Περάσοβιτς και του Κάτας είναι στο τραπέζι, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχει γίνει κάτι παραπάνω.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει βρεθεί ο εκλεκτός, ο οποίος και θα αποφασίσει για το υπάρχον ρόστερ. Φόστερ και Ογκαστ δεν έχουν ικανοποιήσει, αλλά ο νέος προπονητής είναι εκείνος που θα αποφασίσει τι θα γίνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φήμες για τεράστια ΒΟΜΒΑ στον ΠΑΟ με πασίγνωστο παικταρά - Θα... τρελαθούν οι Αγγελόπουλοι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags