Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ποιος Μανωλόπουλος; Αυτός είναι τώρα το φαβορί
| 2021-01-05 21:03:00

Ποιος Μανωλόπουλος; Αυτός είναι τώρα το φαβορί - Ξένος κόουτς - Δεν έχει γραφτεί - Ολική ανατροπή!

του Pick n' Scroll
Ποιος Μανωλόπουλος; Αυτός είναι τώρα το φαβορί - Ξένος κόουτς - Δεν έχει γραφτεί - Ολική ανατροπή!

Παναθηναϊκός: Ολο το ενδιαφέρον στο μπάσκετ της Ελλάδας έχει πέσει πλέον πάνω στον Παναθηναϊκό και πιο συγκεκριμένα στο ποιος θα είναι ο νέος προπονητής. Ποιος θα είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Βόβορα.

Πολλά ονόματα έχουν αναφερθεί από χθες, οπότε και ανακοινώθηκε επίσημα η λύση της συνεργασίας με τον Βόβορα. Αλλα ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα, άλλα όχι. Η ουσία είναι ότι δεν θα αργήσουν οι Πράσινοι να αποφασίσουν ποιος θα καθοδηγήσει την ομάδα από δω και πέρα.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι μία περίπτωση που έχει αρκετά πλεονεκτήματα. Είναι φιλόδοξος, ξέρει την πραγματικότητα του Παναθηναϊκού, αφού υπήρξε και παίκτης του και προπονητής του. Αλβέρτης, όμως, Διαμαντίδης και Τριαντόπουλος δείχνουν να κλίνουν περισσότερο προς τη λύση του ξένου προπονητή.

Γράφτηκε ότι έγινε επαφή με τον Ερντογκάν, που ήταν στη Γαλατά μέχρι πριν από λίγο καιρό, ενώ κάποιοι ανέφεραν και το όνομα του Μάικ Μπατίστ, που βρίσκεται στο ΝΒΑ.

Επίσης στη λίστα του Παναθηναϊκού γράφτηκε ότι είναι δύο ακόμη αξιόλογα ονόματα, αυτά του παλιού παίκτη της ομάδας, Οντετ Κάτας, και του Βέλιμιρ Περάσοβιτς με την πλούσια εμπειρία στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας.

Ισως, όμως, να υπάρχει και κάποιος ξένος προπονητής το όνομα του οποίου δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Όπως και να έχει, φαίνεται ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάει ο Παναθηναϊκός για ξένο προπονητή.

Μέσα στη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει το θέμα και ο νέος προπονητής θα είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το ρόστερ της ομάδας. Για το αν θα κρατήσει, δηλαδή, τον Φόστερ και τον Όγκαστ, που δεν έχουν ικανοποιήσει ή θα βρει τον τρόπο να τους αναστήσει αγωνιστικά και να τους αξιοποιήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλη έκπληξη στον ΠΑΟ - "Κυνηγάει" κορυφαίο Έλληνα κόουτς - Επαφές και με τον... (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags