Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ατάκα Δέδα για ΠΑΟ - "Τιμή που είμαι υποψήφιος"
Μπάσκετ
| 2021-01-05 22:38:00

Ατάκα από Έλληνα προπονητή για Παναθηναϊκό - Είναι υποψήφιος αντι-Βόβορας!

Sportdog Team
Ατάκα από Έλληνα προπονητή για Παναθηναϊκό - Είναι υποψήφιος αντι-Βόβορας!

Παναθηναϊκός: Ο Στέφανος Δέδας δήλωσε πως αποτελεί τιμή για τον ίδιο το γεγονός ότι θεωρείται ένας από τους υποψηφίους για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, ο προπονητής της Χάποελ Χολόν ξεκαθάρισε πως έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Ισραήλ και τον απασχολεί μόνο ο σύλλογος, στον οποίο εργάζεται.

«Τι φήμες; Για μένα; Λοιπόν, δεσμεύομαι με συμβόλαιο με τη Χολόν, δέχομαι πολλά μηνύματα το τελευταίο διάστημα από την Ελλάδα και το Ισραήλ. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω, είναι τιμή να θεωρούμαι ένας υποψήφιος για αυτή τη θέση όμως δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή. Ο στόχος μου είναι να κάνω τη Χολόν μεγάλη ομάδα ξανά. Ακόμα και αν δεν γίνει κάτι τώρα, σε έναν χρόνο ή σε τρία χρόνια, κάποια στιγμή θα έχω την ευκαιρία μου να πάω σε αυτό το επίπεδο και πρέπει να είμαι έτοιμος την κατάλληλη στιγμή. Είμαι συγκεντρωμένος μόνο στη Χολόν, σήμερα νιώθω σαν να κέρδισα την EuroLeague κερδίζοντας την ΑΕΚ. Είναι το ίδιο συναίσθημα», δήλωσε ο Στέφανος Δέδας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της Χάποελ επί της ΑΕΚ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags