Facebook Pixel Όντεντ Κάτας – Παναθηναϊκός: Οι πρώτες δηλώσεις Κάτας: "Γι’ αυτό πάω στον Παναθηναϊκό – Ήθελα το καλοκαίρι, αλλά…"
Μπάσκετ
| 2021-01-13 23:57:00

Οι πρώτες δηλώσεις Κάτας: "Γι’ αυτό πάω στον Παναθηναϊκό – Ήθελα το καλοκαίρι, αλλά…"

Sportdog Team
Οι πρώτες δηλώσεις Κάτας: "Γι’ αυτό πάω στον Παναθηναϊκό – Ήθελα το καλοκαίρι, αλλά…"

Όντεντ Κάτας – Παναθηναϊκός: Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ο Όντεντ Κάτας, αν και οι επίσημες ανακοινώσεις για την πρόσληψή του θα γίνουν την Πέμπτη, όταν και θα έρθει στην Ελλάδα.

Ο Ισραηλινός κόουτς την Τετάρτη είπε αντίο στη Χάποελ Ιερουσαλήμ με εντός έδρας ήττα που μπορεί να κοστίσει στους κόκκινους την πρόκριση στους "16" του Basketball Champions League και μετά το τέλος του παιχνιδιού, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τη νέα… σελίδα στην καριέρα του.

"Καταλαβαίνω πού πηγαίνω. Ξέρω την ομάδα, τη χώρα, την πόλη, τους φιλάθλους και νιώθω πιο έτοιμος από ποτέ γι αυτή την πρόκληση. Χρειάζεται κιόλας λίγη τύχη για να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις, αλλά νιώθω ότι έχω τα εργαλεία για να διαχειριστώ τις καταστάσεις, χάρη σε όσα έμαθα εδώ στη Χάποελ Ιερουσαλήμ" δήλωσε αρχικά ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος προσέθεσε:

"Η σχέση μου με τον Παναθηναϊκό έπαιξε σημαντικό ρόλο για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προτιμούσα τα πράγματα να γίνουν πιο ομαλά, το καλοκαίρι, για να μην πάρω αυτή την απόφαση, που δεν ήταν εύκολη για μένα. Συνειδητοποίησα όμως ότι αυτή ευκαιρία μπορεί να μην παρουσιαζόταν ξανά για μένα. Πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα στον σύλλογο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags