Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Κάτας θέλει να φέρει τον γιο του Μπλατ
| 2021-01-14 15:50:00

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο γκαρντ που θέλει ο Κάτας - Γιος πρώην top προπονητή του Ολυμπιακού!

του Pick n' Scroll
Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο γκαρντ που θέλει ο Κάτας - Γιος πρώην top προπονητή του Ολυμπιακού!

Παναθηναϊκός: Ο Οντεντ Κάτας είναι ήδη στην Αθήνα, ανακοινώθηκε από τον Παναθηναϊκό και πιάνει δουλειά, ώστε οι «πράσινοι» να φτάσουν κατ’ αρχάς στους φετινούς τους στόχους, που είναι το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Κόντρα στην Βιλερμπάν, πάντως, το «τριφύλλι» ήταν εξαιρετικό και κάπως έτσι θέλει να το βλέπει κάθε φορά ο κόσμος της ομάδας.

Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει ο Κάτας, να αποκτήσει, δηλαδή, διάρκεια στην απόδοσή του ο Παναθηναϊκός. Να αποκτήσει χαρακτήρα και να μην έχει τόσες αποκλείσεις στις εμφανίσεις του, όσες είχε μέχρι τώρα στην τρέχουσα σεζόν.

Αυτό, που ρωτάνε οι φίλοι του εξάστερου δεν είναι άλλο από το αν θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ. Ο Ζακ Ογκαστ, που έμοιαζε υποψήφιος για αποχώρηση, χθες κέρδισε κάποιους πόντους με την όχι κακή παρουσία του απέναντι στην Βιλερμπάν. Προσπάθησε, πάλεψε και έδωσε ένα ικανοποιητικό δεκάλεπτο στην ομάδα του. Ισως το πρώτο από τότε, που επέστρεψε στο ΟΑΚΑ.

Και ο Ογκαστ είναι σημαντικός στο ροτέισον, γιατί αν είναι καλός, μπορεί να δίνει ανάσες στον σπουδαίο Γιώργο Παπαγιάννη, ανάσες, που τις χρειάζεται απολύτως.

Αυτός, που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση είναι ο Μάρκους Φόστερ. Ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά, αλλά όταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς άρχισε να παίρνει τα πάνω του, ο Αμερικάνος «εξαφανίστηκε». Αυτό σε συνδυασμό με το ότι χρειάζεται ένας καλός πλέι-μέικερ, ίσως κοστίσουν στον Φόστερ την θέση του.

Μάλιστα ήδη το τμήμα σκάουτινγκ του Παναθηναϊκού παρακολουθεί την αγορά για πλέι-μέικερ και έχει εντοπίσει κάποιες περιπτώσεις. Το μάτι έχει στραφεί σε ομάδες, που αποκλείονται από ευρωπαϊκές διοργανώσεις ή σε ομάδες, με τις οποίες κάποιοι παίκτες έχουν buy out στις συμφωνίες τους.

Λογικά, πάντως, και ο Κάτας θα έχει κάποιες επιλογές στο μυαλό του από το Ισραήλ.

Θα του έκανε την δουλειά του Κάτας π.χ. ο Ταμίρ Μπλατ, ο γιος του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ. Τον Ταμίρ Μπλατ άλλωστε τον είχε στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ο προπονητής του Παναθηναϊκού και τον ξέρει άριστα.

Σίγουρα, πάντως, ο Κάτας θέλει πλέι-μέικερ, που να παίζει το πικ εν ρολ. Το πικ εν ρολ είναι η βάση του παιχνιδιού του και ο Μπλατ είναι από τους μετρ του είδους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσχημη είδηση στον ΠΑΟ! Χάνει τον καλύτερό του παίκτη - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μπόλονι - ΣΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags