Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Θα φέρει τον Ερτέλ στην Ελλάδα;
| 2021-01-20 14:30:00

Βόμβα! Αυτόν τον παικταρά κοιτάζει ο Κάτας - Πρώην της Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι πάει στη Ρεάλ!

του Pick n' Scroll
Βόμβα! Αυτόν τον παικταρά κοιτάζει ο Κάτας - Πρώην της Μπαρτσελόνα, το καλοκαίρι πάει στη Ρεάλ!

Παναθηναϊκός: Ο Οντεντ Κάτας παραχώρησε συνέντευξη στην Cosmote Tv και δεν εξέπληξε πολλούς, λέγοντας ότι «αν θεωρήσουμε πως χρειαζόμαστε παίκτη, θα κάνουμε κάτι, είμαι σίγουρος για αυτό, έχω ήδη μιλήσει με την ομάδα». Είναι κάτι άλλωστε, που έχουμε επισημάνει αρκετές φορές στο sportdog. Ότι, δηλαδή, οι «πράσινοι» παρακολουθούν την αγορά και το πιο πιθανό είναι να δράσουν άμεσα.

Αυτός, που βρίσκεται στην πιο δύσκολη θέση είναι ο Μάρκους Φόστερ. Ο Αμερικάνος γκαρντ κάτι έδειξε στη πρεμιέρα του Κάτας στο παιχνίδι με την Φενέρ, αλλά απέναντι στον Αρη ήταν πολύ κακός. Είναι φανερό ότι δεν έχει ψυχολογία, δεν μπορεί να διαχειριστεί πράγματα, άλλωστε είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του, που αγωνίζεται σε τόσο υψηλό επίπεδο.

Αν φύγει τελικώς ο Φόστερ, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για πλέι-μέικερ, για έναν παίκτη, που μαζί με τον Μακ και τον Σαντ-Ρος θα καλύψουν την νευραλγική αυτή θέση. Και ο Κάτας πολύ δύσκολα θα πάει σε παίκτη, που δεν έχει παίξει στην Ευρώπη. Η αγορά της Αμερικής είναι πλούσια, αλλά δεν έχει παίκτες, που να έχουν αγωνιστεί στα μέρη μας. Επομένως, ο Ισραηλινός προπονητής θα πάει σε επιλογές από την Ευρώπη και προφανώς από την χώρα του.

Πριν από καιρό είχε ακουστεί ότι ο Παναθηναϊκός είχε ρωτήσει για την περίπτωση του Τομά Ερτέλ. Λέτε να κάνει και τώρα τέτοια κίνηση, καθώς ο Γάλλος είναι ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα; Ο Ερτέλ έχει συμφωνήσει να παίξει από το καλοκαίρι, που μας έρχεται, στην Ρεάλ. Μέχρι τότε, όμως, κάπου πρέπει να αγωνίζεται για να έχει ρυθμό. Σε ισπανική ομάδα δεν μπορεί να παίξει, αφού μπήκε σχετικός όρος στη λύση της συνεργασίας του με την Μπαρτσελόνα. Στην Ευρωλίγκα επίσης δεν μπορεί να παίξει, καθώς έχουν τελειώσει οι μεταγραφές από ομάδες της Ευρωλίγκας σε άλλες ομάδες της Ευρωλίγκας.

Θα τον χάλαγε, λοιπόν, τον Παναθηναϊκό να έχει τον Ερτέλ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο; Αλλωστε στην Ευρωλίγκα δεν έχει στόχο, αφού ουσιαστικά έχει αποκλειστεί. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θέλει να πάρει. Και πλέον ο Ερτέλ δεν στοιχίζει πολλά λεφτά, ίσως μάλιστα στη παρούσα φάση δεν τον νοιάζουν και τα λεφτά, αλλά να βρει μία ομάδα, που να έχει χρόνο, ώστε να πάει πανέτοιμος στην Ρεάλ.

Βάζουμε στο τραπέζι το γεγονός ότι ατζέντης του Ερτέλ είναι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος έχει και τον Νέντοβιτς και τον Ουάιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίθανη μεταγραφή στον ΠΑΟ! Στραματσόνι ο Ντρεοσί - Πού το βρήκε το κελεπούρι; - Καλά κρασιά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags