Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: "Καρφάρα" για διαιτησία από τον βοηθό του Μπαρτζώκα
Μπάσκετ
| 2021-01-28 23:44:00

Δεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπαρτζώκας - "Καρφάρα" για διαιτησία από τον βοηθό του!

Sportdog Team
Δεν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο Μπαρτζώκας - "Καρφάρα" για διαιτησία από τον βοηθό του!

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές, ο άμεσος συνεργάτης του, Χρήστος Παππάς, εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας προπονητής άφησε ξεκάθαρες αιχμές για τη διαιτησία της αναμέτρησης, κάνοντας λόγο για καταστάσεις που δεν άφησαν τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "νομίζω πως όλοι είδαν τι συνέβη, δεν ξέρω τι άλλο να πω".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Παππά:

"Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, κάναμε καλή προσπάθεια αμυντικά και επιθετικά στα υπόλοιπα 30 λεπτά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τις τελευταίες είκοσι μέρες παίξαμε επτά πολύ απαιτητικά ματς, σωματικά και πνευματικά. Πρέπει να συγχαρούμε τους παίκτες επειδή έμειναν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Συγκεκριμένες καταστάσεις δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε τον αγώνα, νομίζω πως όλοι είδαν τι συνέβη, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα γιατί έχουμε πολλά άπειρα παιδιά από αυτό το επίπεδο. Αυτό δεν μετράει μόνο στο παιχνίδι, αλλά και στην προπόνηση και στην καθημερινότητά μας. Το πως μπαίνουμε σε έναν αγώνα είναι σημαντικό, πρέπει να το βελτιώνουμε καθημερινά. Δουλεύουμε κάθε μέρα και σε ειδικές καταστάσεις, δοκιμάζουμε παίκτες, δευτερόλεπτα, καταστάσεις. Ο Παπανικολάου δεν είναι έτοιμος, δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις, ο Βεζένκοβ σε 3-4 μέρες πιστεύυουμε ότι θα μπει".

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags