Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ ανάλυση για Μπρέι: "Δεν έχει τέτοιον σουτέρ ο ΠΑΟ"
Μπάσκετ
| 2021-02-08 18:53:00

Σούπερ ανάλυση: "Δεν έχει τέτοιον σουτέρ ο ΠΑΟ - Μπασκετικό iq - Σε αυτές τις πεντάδες ταιριάζει"

του Γιώργου Κτενά
Σούπερ ανάλυση: "Δεν έχει τέτοιον σουτέρ ο ΠΑΟ - Μπασκετικό iq - Σε αυτές τις πεντάδες ταιριάζει"

Παναθηναϊκός: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην περίπτωση του Τι Τζέι Μπρέι ο Άρης Λυκογιάννης, καθώς ο νυν προπονητής του ΠΑΟΚ τον είχε παίκτη στον Κολοσσό.

Ανέλυσε τα αγωνιστικά προσόντα, πού μπορεί να δώσει λύσεις στον Κάτας, ενώ τον χαρακτήρισε προσθήκη ποιότητας στο Τριφύλλι.

"Διαβάζεις καταστάσεις - Καλός σουτέρ - Προσθήκη ποιότητας"

"Είναι αριστερόχειρας, ψηλό δυάρι που σε αρκέτες στιγμές παίζει ως πλέι μέικερ. Στο Πρίστον για 4 χρόνια έπαιζε ως πόιντ γκαρντ. Διαβάζει καταστάσεις στο πικ εν ρολ. Μπορεί να δημιουργήσει και να εκτελέσει. Είναι καλός σουτέρ και στατικός και από ντρίπλα αλλά και από σκριν. Είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πράγματα στον Παναθηναϊκό, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προσθήκη ποιότητας θα την χαρακτήριζα.Έχει αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, όποτε δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής", ανέφερε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΟΚ στο sportdog.

"Μπασκετικό iq - Σουτέρ επιπέδου - Σε αυτές τις πεντάδες ταιριάζει"

Τι μπορεί να προσφέρει στον Παναθηναϊκό;

"Στο αθλητικό στοιχείο είναι ανεπτυγμένος, καλός αθλητής χωρίς βέβαια να είναι κάτι το εξαιρετικό. Το μέγεθός του αλλά και το μπασκετικό iq του καλύπτουν αυτού του είδους τις αδυναμίες. Θεωρώ ότι μπορεί να βοηθήσει όπως είναι δομημένος ο Παναθηναϊκός σήμερα, μπορεί να δώσει ποιότητα".

Υπάρχει πεδίο που μπορεί να ξεχωρίσει;

"Είναι παίκτης ποιότητας και στην Ελλάδα θα δώσει πραγματα που δεν τα έχει τώρα η ομάδα του Κάτας. Δεν έχει σουτέρ τέτοιου επιπέδου δηλαδή, γιατί ο Νέντοβιτς είναι σκόρερ δεν είναι σουτέρ. Ο Μπρέι είναι σουτέρ από κάθε θέση".

Σε ποια πεντάδα μπορεί να ταιριάξει;

"Μπορεί να ταιριάξει σε όλες τις πεντάδες: Μπορεί ως πόιντ γκαρντ σε ψηλά σχήματα, σε αυτά που κάνει τώρα ο Κάτας ταιριάζει δηλαδή. Μπορεί μπακ απ 2 πίσω από Νέντοβιτς, αλλά μπορεί σε χαμηλά σχήματα να πάει μέχρι τη θέση 3. Γενικά έχω θετική άποψη για τον παίκτη". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έσκασε" τώρα - Χαμός στον Παναθηναϊκό μετά το ΣΕΦ - "Τέλος" δύο παίκτες με εντολή Κάτας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags