Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Τζάστιν Ρόμπινσον και ο Τόνι Τέιλορ στη λίστα των Πράσινων!
| 2021-02-12 09:55:00

Μεγάλα… ζόρια για ΠΑΟ, άτυχος ο Μπρέι - Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας - Αυτόν διώχνει άμεσα!

του Pick n' Scroll
Μεγάλα… ζόρια για ΠΑΟ, άτυχος ο Μπρέι - Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας - Αυτόν διώχνει άμεσα!

Παναθηναϊκός: Η τεράστια νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επί του Ολυμπιακού του βγήκε ξινή, αφού από κει και πέρα το ένα κρούσμα ιού διαδέχεται το άλλο. Με αποτέλεσμα πλέον τα κρούσματα να είναι δέκα και η κατάσταση να είναι τρομερά δύσκολη, όσο και επίπονη. Εκτός των άλλων με αυτό το δεδομένο, δεν μπορεί να μπει σε ρυθμό ο νεαποκτηθείς Τι Τζέι Μπρέι, ο οποίος από τις αρχές της εβδομάδας βρίσκεται στην Αθήνα.

Παράλληλα πάει πίσω και το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμη γκαρντ, που έχει κατά νου ο Οντεντ Κάτας. Ο Ισραηλινός προπονητής θα ήθελε έναν ακόμη περιφερειακό, καθώς βλέπει ότι δεν μπορούν να του δώσουν ουσιαστικές βοήθειες ο Μάρκους Φόστερ και ο Σέλβιν Μακ. Ο Κάτας έχει ξεχωρίσει ήδη κάποιους παίκτες και έτσι αν τελικά αποφασιστεί να γίνει κίνηση, δεν θα δυσκολευτεί να την κάνει.

Ο Τόνι Τέιλορ της Καρσίγιακα είναι μία από αυτές τις επιλογές, ένας παίκτης ιδιαίτερα σκληρός και με αξιοσημείωτη ευρωπαϊκή θητεία στο μεσαίο επίπεδο. Εχει παίξει μάλιστα και στην Βίρτους Μπολόνια, πριν η ιταλική ομάδα κάνει την μεγάλη κίνηση του Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Τζάστιν Ρόμπινσον, που έπαιξε για λίγο πέρυσι στους Ουίζαρντς, είναι ένας ακόμη παίκτης, που έχει στο μπλοκάκι του ο Κάτας. Ο Ρόμπινσον είναι εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και άπειρος, ειδικά από Ευρώπη, καθώς δεν έχει έρθει ποτέ στην «Γηραιά Ηπειρο».

Στη «πράσινη» λίστα βρίσκονται δύο ακόμη ονόματα και αν τελικώς αποφασιστεί να γίνει μεταγραφή, προφανώς κάτι τέτοιο θα γίνει πριν από τις 24 Φεβρουαρίου, που είναι η προθεσμία της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει ήδη τον Μπρέι, που δεν έχει δικαίωμα να παίξει στην Ευρωλίγκα, θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να πάρει και δεύτερο τέτοιο παίκτη. Μπορεί να μην υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά πρέπει ο Κάτας να έχει ικανοποιητικό ρόστερ, ώστε να υπάρξει το ανάλογο φινάλε στη κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Και ο Τέιλορ και ο Ρόμπινσον έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags