Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νεμάνια Νέντοβιτς: "Τρελαίνουν" κόσμο Διαμαντίδης-Αλβέρτης - Ετοιμάζουν τεράστια πρόταση για παικταρά - Χαμός!
| 2021-02-13 09:31:00

"Τρελαίνουν" κόσμο Διαμαντίδης-Αλβέρτης - Ετοιμάζουν τεράστια πρόταση για παικταρά - Χαμός!

Sportdog Team
"Τρελαίνουν" κόσμο Διαμαντίδης-Αλβέρτης - Ετοιμάζουν τεράστια πρόταση για παικταρά - Χαμός!

Παναθηναϊκός - Νεμάνια Νέντοβιτς: Νέο συμβόλαιο στον Σέρβο γκαρντ θέλουν να προσφέρουν οι Πράσινοι, προκειμένου να τον "δέσουν" στο Τριφύλλι και μετά το καλοκαίρι.

Ο Νέντοβιτς είχε υπογράψει μονοετές συμβόλαιο, ωστόσο οι καλές εμφανίσεις του έχουν ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρώπης και για αυτό το λόγο ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει νέα πρόταση για να τον "δελεάσει" να μείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με την "Live Sport", οι Διαμαντίδης, Αλβέρτης και Τριαντόπουλος έχουν ήδη τονίσει στην πλευρά του παίκτη, ότι θα του προσφέρουν νέο διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 1,6 εκατ. ευρώ.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Νέντοβιτς θα έχει σημαντική αύξηση στο συμβόλαιό του, ακόμα κι αν χρειαστεί να γίνει μεγάλη υπέρβαση στο οικονομικό από τους Πράσινους.

Μάλιστα, τονίζεται ότι ο Σέρβος περνάει καλά και στην Αθήνα, οπότε αυτό είναι κάτι που μπορεί να παίξει τον ρόλο του στο ενδεχόμενο να δεχτεί τη νέα πρόταση του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags