Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Κορωνοϊός: "Γονάτισε" τον Παναθηναϊκό ο κορωνοϊός - Ανακοινώθηκε το ενδέκατο κρούσμα στο Τριφύλλι!
Μπάσκετ
| 2021-02-13 18:37:00

"Γονάτισε" τον Παναθηναϊκό ο κορωνοϊός - Ανακοινώθηκε το ενδέκατο κρούσμα στο Τριφύλλι!

Sportdog Team
"Γονάτισε" τον Παναθηναϊκό ο κορωνοϊός - Ανακοινώθηκε το ενδέκατο κρούσμα στο Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός - Κορωνοϊός: Τα ένδεκα συνολικά κρούσματα κορονοϊού, από τις 3 Φεβρουαρίου, έφθασε ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα Σάββατο (13/20 πως ένας ακόμη παίκτης βρέθηκε θετικός αυξάνοντας στους 8 τους αθλητές με κορωνοϊού, ενώ έχουν προσβληθεί και τρία μέλη του σταφ. 

Ήδη, έχουν αναβληθεί ο προημιτελικός Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι που οδήγησε σε αναβολή και το υπόλοιπο πρόγραμμα του φάιναλ φορ του θεσμού (σ.σ. ήταν προγραμματισμένο για αυτό το Σ/Κ στο ΟΑΚΑ), καθώς και οι δύο αγώνες των «πρασίνων» στη Ρωσία για τη Euroleague, με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (εξ αναβολής 6ης αγωνιστικής) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (25η αγωνιστική).

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει: 

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει πως μετά τους τελευταίους ελέγχους ένας ακόμη αθλητής της ομάδας μας διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Η κατάσταση των έντεκα συνολικά νοσούντων, των οκτώ αθλητών και των τριών μελών του σταφ, παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό μας επιτελείο.

Από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθούνται όλα τα προβλεπόμενα, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα διαχείρισης κρουσμάτων και υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ.

Η ομάδα μας παραμένει σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση και κάθε δραστηριότητα έχει διακοπεί από το περασμένο Σάββατο (6/2).

Τα επόμενα τεστ θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (15/2)».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags