Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι κρατάει Νέντοβιτς ο ΠΑΟ - Στον… αέρα κορυφαίο όνομα, ζητάει τρελά λεφτά - "Σειρήνες" από ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2021-02-13 20:18:00

Έτσι κρατάει Νέντοβιτς ο ΠΑΟ - Στον… αέρα κορυφαίο όνομα, ζητάει τρελά λεφτά - "Σειρήνες" από ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Έτσι κρατάει Νέντοβιτς ο ΠΑΟ - Στον… αέρα κορυφαίο όνομα, ζητάει τρελά λεφτά - "Σειρήνες" από ΝΒΑ!

Παναθηναϊκός: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στον Παναθηναϊκό, κάτι, που αποδείχθηκε. Όπως αποκάλυψε η Live Sport οι «πράσινοι» έκαναν πρόταση για συμβόλαιο δύο ακόμη χρόνων στον Νεμάνια Νέντοβιτς, τον οποίο θέλουν τρομερά. Είναι φυσιολογικό να τον θέλουν, αφού είναι ο ηγέτης τους και τέτοιον παίκτη δεν μπορείς να βρεις, ειδικά με τα λεφτά, που του δίνονται φέτος.

Ο Παναθηναϊκός του προσέφερε αρκετά καλή αύξηση, αλλά ποντάρει πολύ στο ότι του έχει δώσει τον ρόλο του ηγέτη, όπως και στο ότι του αρέσει τρομερά η Αθήνα. Και αν του αρέσει του Σέρβου η Αθήνα με πανδημία, καταλαβαίνετε πόσο θα του αρέσει, όταν θα ξεπεραστεί αυτό το κακό.

Οι «πράσινοι» έχουν δύο ακόμη μεγάλες εκκρεμότητες το καλοκαίρι, που μας έρχεται, καθώς λήγουν και τα συμβόλαια των Παπαπέτρου και Μήτογλου. Τον Παπαπέτρου δεν θα είναι εύκολο να τον κρατήσει, καθώς παίρνει φέτος 800.000 ευρώ. Για την επόμενη χρονιά ο διεθνής σμολ-φόργουορντ θα ζητήσει πάνω από 1 εκ. και κάτι τέτοιο δεν θα είναι εύκολο να του το δώσει το «τριφύλλι». Ο Μήτογλου είναι και θα είναι πιο προσιτός οικονομικά σε σχέση με τον Παπαπέτρου, το θέμα θα είναι αν θα θέλει να αναζητήσει αλλού την τύχη του και δη στο ΝΒΑ, που είναι ο μεγάλος του στόχος.

Για τον Παπαγιάννη δεν υπάρχει φόβος, καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023. Και το συμβόλαιο αυτό μπορεί να σπάσει κάθε καλοκαίρι μόνο για το ΝΒΑ. Δεν θα είναι εύκολο να φύγει ο διεθνής σέντερ, καθώς το nba out είναι πολύ μεγάλο. Αν και πλέον ο Παπαγιάννης είναι από τους κορυφαίους στο είδος του στην Ευρωλίγκα.

Πάντως, αν κρατήσει δύο από Παπαπέτρου, Μήτογλου και Νέντοβιτς ο Παναθηναϊκός, θα είναι ευτυχισμένος. Το μεγάλο πρόβλημα θα υπάρξει αν δεν μπορέσει να κρατήσει ούτε έναν. Παίκτες ναι μεν υπάρχουν, αλλά ειδικά Ελληνες παίκτες τέτοιου βεληνεκούς όχι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάει για... μπαμ ο ΠΑΟ - Ματσάρα κόντρα στο Τριφύλλι - Δώρο Ραζνάτοβιτς - Διορία 10 μέρες σε Κάτας!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags