Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πάει για... μπαμ ο ΠΑΟ - Ματσάρα κόντρα στο Τριφύλλι
Μπάσκετ
| 2021-02-12 22:45:00

Πάει για... μπαμ ο ΠΑΟ - Ματσάρα κόντρα στο Τριφύλλι - Δώρο Ραζνάτοβιτς - Διορία 10 μέρες σε Κάτας!

του Pick n' Scroll
Πάει για... μπαμ ο ΠΑΟ - Ματσάρα κόντρα στο Τριφύλλι - Δώρο Ραζνάτοβιτς - Διορία 10 μέρες σε Κάτας!

Ο Παναθηναϊκός όπως έχουμε αναφέρει μοιάζει αποφασισμένος να πάρει έναν ακόμη πλέι-μέικερ μετά την απόκτηση του Τι Τζέι Μπρέι.

Ο Οντεντ Κάτας έχει ξεχυθεί στην αγορά με σκοπό να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα του και ενώ η προθεσμία για την Ευρωλίγκα λήγει σε περίπου 10 μέρες. Θυμίζουμε ότι ο Μπρέι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην τρέχουσα Ευρωλίγκα, καθώς έχει αγωνιστεί ήδη σε αυτή με την φανέλα της Μπάγερν!

Παράλληλα, όμως, οι Πράσινοι και το δίκτυό τους βλέπουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών, όχι, όμως, για φέτος, αλλά για την επόμενη χρονιά. Μία από αυτές, που τους έχουν γυαλίσει, είναι ο Αλφα Ντιαλό, γκαρντ-φόργουορντ, που λάμπει φέτος με την ομάδα του Λαυρίου. Ο Ντιαλό είναι ρούκι στο επαγγελματικό κομμάτι, καθώς την προηγούμενη άνοιξη βγήκε από το πανεπιστήμιο του Πρόβιντενς, αλλά πλέον παίζει σαν έμπειρος παίκτης. Η μία εξαιρετική του εμφάνιση έρχεται μετά την άλλη και όπως είναι φυσικό έχει μπει και στην ατζέντα των Πρασίνων! Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Λαύριο παίρνει, δεν παίρνει 30.000 δολάρια ετησίως.

Ένα ακόμη καλό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο 23χρονος παίκτης εκπροσωπείται από τον πανίσχυρο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με τον οποίο τα έχουν καλά οι πρωταθλητές. Εχουν άλλωστε και τον Νέντοβιτς και τον Ουάιτ από το συγκεκριμένο γραφείο.

Ο Ντιαλό στο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό ήταν εντυπωσιακός με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ. Αλλά δεν είναι το μοναδικό ματς, στο οποίο έχει ξεχωρίσει. Είναι πολλές οι καλές του εμφανίσεις και για αυτό άλλωστε τον έχουν κεντράρει και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Το καλοκαίρι προφανώς θα μάθουμε αν θα γίνει κάτι με τον Παναθηναϊκό και τον Ντιαλό. ‘Η ο ταλαντούχος παίκτης θα πάει αλλού. Στο Λαύριο αποκλείεται να μείνει, αφού πλέον τα κυβικά του είναι για πολύ πιο ακριβά στάνταρντς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγάλα… ζόρια για ΠΑΟ, άτυχος ο Μπρέι - Φέρνει παίκτη έκπληξη ο Κάτας - Αυτόν διώχνει άμεσα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags