Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σαρώνει την αγορά ο Μπαρτζώκας - Αυτόν ξεχώρισε για Ολυμπιακό
Μπάσκετ
| 2021-02-14 17:42:00

Σαρώνει την αγορά ο Μπαρτζώκας - Αυτόν ξεχώρισε για Ολυμπιακό - "Ρούκι" που θέλουν και στο ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Σαρώνει την αγορά ο Μπαρτζώκας - Αυτόν ξεχώρισε για Ολυμπιακό - "Ρούκι" που θέλουν και στο ΝΒΑ!

Ο Ολυμπιακός είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο, που δεν μπορεί να μην κοιτάζει από τώρα, τουλάχιστον την επόμενη χρονιά.

Στο πλαίσιο αυτό άλλωστε προχώρησε προ ημερών και στην επέκταση της συνεργασίας με τον Σακίλ Μακ Κίσικ. Έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι οι Πειραιώτες από τον πρώην παίκτη της Μπεσίκτας και για αυτό τον αντάμειψαν σχετικά. Περίπου άλλωστε τέτοια εποχή πέρυσι είχαν σταμπάρει και είχαν κλείσει τον Χασάν Μάρτιν, που τότε έπαιζε στην Μπουντούτσνοστ.

Το πολύ καλό οργανωμένο τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, λοιπόν, κοιτάζει παντού για να εντοπίσει τις καλύτερες επιλογές ενόψει του καλοκαιριού. Και ανάμεσα στις περιπτώσεις, που έχει στην ατζέντα του είναι και δύο παίκτες του Λαυρίου, ο Ταϊσόν Κάρτερ και ο Αλφα Ντιαλό. Και οι δύο πραγματοποιούν εκπληκτικές εμφανίσεις με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη και έχουν τραβήξει ήδη το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Ούτε επαφές έχει κάνει η ομάδα του Πειραιά, ούτε τίποτα. Απλά Κάρτερ και Ντιαλό δεν αφήνουν αδιάφορους τους «ερυθρόλευκους», που την ίδια ώρα έχουν σημειωμένα στα μπλοκάκια τους και πολλά άλλα ονόματα. Αλλωστε δεν είναι εύκολο παίκτες σαν τον Κάρτερ και τον Ντιαλό να παίξουν κατευθείαν σε ένα τεράστιο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Άλλο Λαύριο και άλλο Ολυμπιακός. Μιλάμε άλλωστε για δύο ρούκι, για δύο παίκτες, που φέτος διανύουν την πρώτη τους επαγγελματική σεζόν.

Τον Κάρτερ έχουν στο μπλοκάκι τους και ορισμένες ομάδες του ΝΒΑ. Ο Αμερικάνος γκαρντ ήταν στο στόχαστρο του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου και από τα κολεγιακά του χρόνια στο Μισισίπι Στέιτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Λάθη Μπαρτζώκα λόγω Καλάθη-Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για αντι-Σπανούλη και... - Μένει ο Κάτας;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags