Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, αυτός "τελείωσε" - Επιστροφή έκπληξη
Μπάσκετ
| 2021-02-16 22:42:00

Ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, αυτός "τελείωσε" - Επιστροφή έκπληξη - Μεγάλο μυστικό Αλβέρτη-Διαμαντίδη

του Pick n' Scroll
Ανακοινώνει παίκτη ο ΠΑΟ, αυτός "τελείωσε" - Επιστροφή έκπληξη - Μεγάλο μυστικό Αλβέρτη-Διαμαντίδη

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πάρει ένα ακόμη γκαρντ για να ενισχύσει το ρόστερ του, τώρα, που η χρονιά πάει προς το τέλος της και κρίνονται όλα σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.

Ο Οντεντ Κάτας έχει 3-4 ονόματα στην ατζέντα του και μένουν λεπτομέρειες, ώστε να τελειώσει και αυτό το θέμα. Παράλληλα αναμένεται να φύγει ο Μάρκους Φόστερ, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά την χρονιά, δεν είχε, όμως, την ανάλογη συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται και την επόμενη χρονιά, για αυτό άλλωστε έκανε και πρόταση για νέο συμβόλαιο στον Νεμάνια Νέντοβιτς. Είναι ο ηγέτης του και θέλει να τον κρατήσει τουλάχιστον για δύο ακόμη χρόνια. Παίκτες υπάρχουν, η αγορά είναι γεμάτη, αλλά Νέντοβιτς δεν είναι εύκολο να βρεθεί, ειδικά με τα οικονομικά δεδομένα, που έχουν τώρα οι πρωταθλητές.

Μέσα σε όλα, που θα γίνουν για την επόμενη χρονιά, είναι να αποκτηθεί και τουλάχιστον ένας ακόμη ταλαντούχος Ελληνας παίκτης, μετά την σπουδαία κίνηση, που έγινε προ καιρού με τον Λευτέρη Μαντζούκα. Ο Νίκος Χουγκάζ του Ιωνικού Νικαίας είναι επιλογή, που βρίσκεται στην ατζέντα του «τριφυλλιού», αλλά δεν είναι η μοναδική.

Το όνομα του Μιχάλη Λούντζη (ήταν στον Παναθηναϊκό) του Προμηθέα δεν μπορεί να το προσπεράσει κανείς, ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται και ένας πολύ ταλαντούχος πιτσιρικάς, το όνομα του οποίου κρατείται καλά μυστικό στα συρτάρια της ΚΑΕ. Είναι παίκτης, όπως ακούγεται, που θα ενθουσιάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Αλλά προς το παρόν δεν έχει βγει τίποτα προς τα έξω.

Δεν πρόκειται, πάντως, για τον Ζώη Καράμπελα του Περιστερίου. Και αυτός είναι μέσα στην λίστα, αλλά οι «πράσινοι» δεν εννοούν τον συγκεκριμένο. Αλλον παίκτη έχουν στο μυαλό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανατροπή με το πριμ Αλαφούζου - Στην... τσίτα οι παίκτες του ΠΑΟ - Μόνο έτσι θα το πάρουν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags