Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Μάριο Χεζόνια: Σκάει βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό τις επόμενες ώρες - Φημολογία για Χεζόνια!
| 2021-02-22 15:45:00

Σκάει βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό τις επόμενες ώρες - Φημολογία για Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
Σκάει βόμβα μεγατόνων στον Παναθηναϊκό τις επόμενες ώρες - Φημολογία για Χεζόνια!

Παναθηναϊκός – Μάριο Χεζόνια: Έτοιμος για μία μεγάλη μεταγραφή είναι ο Παναθηναϊκός και τις τελευταίες ώρες έχει… βουίξει η πιάτσα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά όσα κυκλοφορούν από φίλους του Τριφυλλιού και ανθρώπους που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις εντός της ΚΑΕ, οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να κλείσουν ένα σούπερ όνομα από το ΝΒΑ!

Μάλιστα, και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν από λίγο έβαλε στα social media μία… βόμβα, ποστάρισμα που φούντωσε τη σχετική φημολογία.

Αν και ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό, δεν αποκλείεται η μεγάλη μεταγραφή που κυνηγάει ο Παναθηναϊκός, να είναι ο Μάριο Χεζόνια. Πρόκειται για έναν παίκτη με πλούσια καριέρα σε Ευρώπη και Αμερική και οποίος τα τελευταία χρόνια έχει εκφράσει δημόσια πολλές φορές την… τρέλα του για το Τριφύλλι!

Ο 25χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρτσελόνα το 2012 και έπειτα από τρία χρόνια έκανε το μεγάλο άλμα για τον "μαγικό" κόσμο του NBA, για λογαριασμό των Ορλάντο Μάτζικ. Η σεζόν 2018-2019 τον βρήκε στους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ την χρονιά που μας πέρασε έπαιξε στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στα αποδυτήρια με Μπαρτζώκα - Απίστευτες σκηνές με Σλούκα-Σπανούλη - "Όχι" από άσο του ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags