Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Απίστευτο τι έκανε ο Χεζόνια για να έρθει σε ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2021-02-22 23:00:00

Απίστευτο τι έκανε ο Χεζόνια για να έρθει σε ΠΑΟ - Σε… απόγνωση ο Μπαρτζώκας - "Έκοψε" Top όνομα!

του Pick n' Scroll
Απίστευτο τι έκανε ο Χεζόνια για να έρθει σε ΠΑΟ - Σε… απόγνωση ο Μπαρτζώκας - "Έκοψε" Top όνομα!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οπως σας προϊδέασε από το μεσημέρι της Δευτέρας το sportdog, η «βόμβα» είναι γεγονός και ο Μάριο Χεζόνια θα έρθει να παίξει για τον Παναθηναϊκό. Είναι μία απίθανη κίνηση για τους «πράσινους», οι οποίοι φέρνουν έναν πολύ ποιοτικό παίκτη, που ελάχιστοι μέχρι και πριν από λίγο καιρό φαντάζονταν ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο.

Ο Κροάτης φόργουορντ μετά το «κόψιμό» του από το ΝΒΑ είχε προτάσεις από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, αλλά προτίμησε τον Παναθηναϊκό και για αγωνιστικούς λόγους, αλλά και επειδή τον υποστηρίζει από παιδί μικρό. Η Μπαρτσελόνα έδωσε το ΟΚ, ώστε ο 26χρονος παίκτης να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν με τον εξάστερο και το καλοκαίρι θα φανεί τι θα γίνει. Αν ο Χεζόνια θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, αν θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ή αν θα πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Ενδεχόμενο επιστροφής στο ΝΒΑ δεν υπάρχει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Ο Χεζόνια είναι ένας παίκτης, που θα ταίριαζε απόλυτα στον Ολυμπιακό, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Παπανικολάου. Ο Κροάτης είναι περίπου στο στυλ του Ελληνα άσου, αλλά με σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του ή τουλάχιστον δεν βγήκε κάτι τέτοιο προς τα έξω. Είχε κυκλοφορήσει το όνομα του Ιλιάσοβα για τον Ολυμπιακό, όχι, όμως, του Χεζόνια. Και όμως ο τελευταίος θα μπορούσε να λύσει πολλά προβλήματα στον Μπαρτζώκα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, πάντως, έλυσε ένα δίλημμα, που του παρουσιάστηκε προ ημερών. Ανάμεσα, δηλαδή, στον Αγιόν και τον Κουφό, προτίμησε τον ομογενή σέντερ, γιατί αν του βγει, θα τον κρατήσει και του χρόνου. Προτίμησε, δηλαδή, έναν παίκτη με ελληνικό διαβατήριο και όχι έναν ξένο, που ίσως να ήταν και μίας χρήσης, οδεύοντας στα 36 του χρόνια. Εστω και αν ο Αγιόν είναι πιο ετοιμοπόλεμος, αφού παίζει τόσο στο πρωτάθλημα της χώρας του, όσο και στην εθνική του Μεξικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κορόιδευε ο Μακέντα - Δεν μπορούν μαζί Μαουρίσιο-Βίγια - Χειρότερος ο... - Μην ακούτε για Μπόλονι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags