Facebook Pixel Sportdog.gr | "Η μεταγραφή Χεζόνια... θύμισε Παύλο και Θανάση - Αυτούς τους 4+1 θέλει ο ΠΑΟ και…έφυγε για F4"!
| 2021-02-23 12:55:00

"Η μεταγραφή Χεζόνια... θύμισε Παύλο και Θανάση - Αυτούς τους 4+1 θέλει ο ΠΑΟ και…έφυγε για F4"!

του Γιώργου Κτενά
"Η μεταγραφή Χεζόνια... θύμισε Παύλο και Θανάση - Αυτούς τους 4+1 θέλει ο ΠΑΟ και…έφυγε για F4"!

ΠαναθηναϊκόςΟ Αντρέας Παπαντωνίου αναφέρθηκε μέσω του sportdog στη μεταγραφή τού Χεζόνια στο Τριφύλλι και σχολίασε ότι αυτή η κίνηση θυμίζει την εποχή των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου στην ομάδα!

"Με κατέπληξε ο Χεζόνια - Μεταγραφή που θύμισε Παύλο και Θανάση"

"Είναι και το πρεστίζ στην ομάδα. Με κατέπληξε η μεταγραφή του Χεζόνια, θύμισε εποχή Παύλου και Θανάση. Ωραία κίνηση, το παιδί αν είναι έτοιμο να παιξει θα έχει όφελος η ομάδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο γνωστός μπασκετάνθρωπος και παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού

"Να κρατήσει Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Μήτογλου, Παπαγιάννη και Χαζόνια για να πάμε 8άδα"

Πώς βλέπετε τη συνέχεια για τον Παναθηναϊκό;

"Έτσι θα είναι, δεν θα έχει σταθερότητα. Σημασία για εμένα είναι να παίζει ωραίο μπάσκετ, να πάρουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο και να τερματίσουμε ωραία τη σεζόν. Αλλά θέλει ανασυγκρότηση η ομάδα. Το ζήτημα είναι να βρει πού θέλει να φτάσει, τι μπορεί να κάνει πλέον. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα θα το πάρει, στην Ευρώπη τι θέλουν να κάνουν; Αυτό να βρουν. Γιατί το Final4 μοιάζει άπιαστο όνειρο πια".

Με τον Χεζόνια πιστεύετε ότι μπορεί να αλλάξει κάτι αγωνιστικά;

"Το θέμα είναι τι θα γίνει και με τους Παπαπέτρου, Νέντοβιτς, Μήτογλου και Παπαγιάννη. Μπορεί να κρατήσει αυτούς και τον Χεζόνια τη νέα χρονιά; Τότε, ναι, θα μπορούμε να πούμε ότι κοιτάζουν ψηλά. Συν τις επιλογές από κοντά στο υπόλοιπο ρόστερ, θα μπορούμε να λέμε για 8άδα και να ονειρευόμαστε Final4". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "μπαμ" ο Παναθηναϊκός από ΝΒΑ! Παρακαλάει κι άλλος για να έρθει - Παιχταράς αλά Χεζόνια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags