Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Άφωνοι" στο Λιμάνι με Μπαρτζώκα - Αυτόν ζήτησε να γυρίσει στο ΣΕΦ - Είναι… τρελός με Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-02-28 13:00:00

"Άφωνοι" στο Λιμάνι με Μπαρτζώκα - Αυτόν ζήτησε να γυρίσει στο ΣΕΦ - Είναι… τρελός με Ολυμπιακό!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Άφωνοι" στο Λιμάνι με Μπαρτζώκα - Αυτόν ζήτησε να γυρίσει στο ΣΕΦ - Είναι… τρελός με Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις της φετινής Basket League είναι η εξαιρετική παρουσία του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του παίζοντας για λογαριασμό του Προμηθέα.

Ο φόργουορντ των Πατρινών δείχνει πιο ώριμος από ποτέ, ενώ η εξαιρετικοί αριθμοί του (13,8 πόντοι και 6,3 ριμπάουντ ανά αγώνα) έχουν αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα για την πολύ καλή πορεία της ομάδας από την Πάτρα, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος και έχει προκριθεί ήδη στον τελικό του Κυπέλλου. Με τον Αγραβάνη μάλιστα να κάνει σπουδαία εμφάνιση στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη μεγάλη πρόκριση του Προμηθέα.

Ο Έλληνας άσος δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία του στον Ολυμπιακό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε για έξι χρόνια (2013-2019). Στους Πειραιώτες η απόδοσή του είχε πολλά "σκαμπανεβάσματα", σημαντικό ρόλο για τα οποία έπαιξαν και οι ουκ ολίγοι τραυματισμοί που πέρασε. Πάντως, από τον Ολυμπιακό ο Αγραβάνης έφυγε ως φίλος, έχοντας εξαιρετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι παρακολουθούν την περίπτωση του 26χρονου παίκτη, ο οποίος είναι μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων παικτών σε απόδοση τη φετινή σεζόν. Άλλωστε, όσο απαραίτητοι είναι οι καλοί γηγενείς παίκτες, άλλο τόσο δύσκολο είναι να βρεθούν για τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό σε υψηλό επίπεδο.

Ο Αγραβάνης, άλλωστε, χαίρει αποδεδειγμένα της εκτίμησης του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς ο Έλληνας προπονητής ήταν αυτός που τον πήρε στον Ολυμπιακό το 2013. Εκτός των ικανοτήτων του Αγραβάνη, ο έμπειρος τεχνικός θαυμάζει το πάθος και την καλώς εννούμενη... τρέλα που βγάζει ο παίκτης του Προμηθέα στο παιχνίδι του. Εάν συνεχίσει με ανάλογες εμφανίσεις ο διεθνής άσος, η πιθανότητα επανασύνδεσης με τον Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου αμελητέα!  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος τρεις παίκτες από Ολυμπιακό - Αποκάλυψη-βόμβα για Σπανούλη!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags