Facebook Pixel Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπιακός: "Άφαντος" Σλούκας, τον… τιμώρησε ο Μπαρτζώκας - Τέλος τρεις παίκτες - Αποκάλυψη-βόμβα Σπανούλη!
| 2021-02-25 23:45:00

"Άφαντος" Σλούκας, τον… τιμώρησε ο Μπαρτζώκας - Τέλος τρεις παίκτες - Αποκάλυψη-βόμβα Σπανούλη!

του Pick n' Scroll
"Άφαντος" Σλούκας, τον… τιμώρησε ο Μπαρτζώκας - Τέλος τρεις παίκτες - Αποκάλυψη-βόμβα Σπανούλη!

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπιακός: Τι τραγική ειρωνεία για τον Ολυμπιακό; ο Βασίλης Σπανούλης ήταν από αυτούς, που βοήθησαν, ώστε να πλησιάσει η ομάδα του την ΤΣΣΚΑ και να φτάσει σε θέση νίκης, αλλά στο τέλος έκανε μοιραίο λάθος, που κόστισε, με το φάουλ πάνω στο τρίποντο του Τζέιμς.

Ο 38χρονος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού ήταν άστοχος με 1/7 τρίποντα, αλλά σαφώς ήταν πολύ καλύτερος από τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν...εμφανίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΕΦ.

Ο Σλούκας μάλιστα δεν έπαιξε καθόλου στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον είχε αποσύρει από πολύ νωρίς, μετά από δύο απανωτά λάθη, που έκανε.

Τον Ελληνα προπονητή δικαίωσε για μία ακόμη φορά ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος τα έκανε όλα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. ‘Η σχεδόν όλα, αφού έχασε δύο κρίσιμες βολές στο τέλος. Είχε όμως 24 πόντους, 4 ασίστ και ήταν η βασική αιτία, που ο Ολυμπιακός πήγε να πάρει ένα χαμένο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός επέκτεινε προ καιρού το συμβόλαιό του με τον ΜακΚίσικ και καλά έκανε, αφού δεν είναι εύκολο να βρεθούν τέτοιοι παίκτες σε τέτοια όχι πολλά χρήματα.

Αντίθετα, δεν βοήθησαν για μία ακόμη φορά ο Χάρισον και κυρίως ο Τζένκινς με τον Ελις. Πρόκειται για 3 παίκτες, που δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν το καλοκαίρι να πάρουν έναν παικταρά δίπλα στον Σλούκα, ασχέτως του τι θα κάνει ο Σπανούλης.

Για τον τελευταίο οι περισσότεροι λένε ότι θα σταματήσει το μπάσκετ, αλλά αν δεν το πει ο ίδιος, τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο. Η ζωή του είναι το μπάσκετ και να μην παραξενευτεί κανείς αν και του χρόνου θα βρίσκεται στο ΣΕΦ. Κυκλοφόρησε μάλιστα μία φήμη ότι προ ημερών είπε σε δικό του άνθρωπο ότι θέλει να βρίσκεται και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Σε λίγο καιρό θα δούμε αν αυτή η φήμη θα δικαιωθεί, αφού στις αρχές Απρίλη οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους για φέτος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβες Αγγελόπουλων: Επιστροφή στην Α1, παίρνουν TOP Έλληνα - Αποκάλυψη Μπαρτζώκα… on air!

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags