Facebook Pixel Ολυμπιακός: Βόμβες Αγγελόπουλων: Επιστροφή στην Α1, παίρνουν TOP Έλληνα
Μπάσκετ
| 2021-02-24 20:34:00

Βόμβες Αγγελόπουλων: Επιστροφή στην Α1, παίρνουν TOP Έλληνα - Αποκάλυψη Μπαρτζώκα… on air!

του Pick n' Scroll
Βόμβες Αγγελόπουλων: Επιστροφή στην Α1, παίρνουν TOP Έλληνα - Αποκάλυψη Μπαρτζώκα… on air!

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Κώστα Κουφό και περιμένει από τον ομογενή σέντερ να βγάλει στο παρκέ τα αδιαμφισβήτητα προσόντα του, που τον κράτησαν 11 χρόνια στο ΝΒΑ.

Αν γίνει κάτι τέτοιο, οι Πειραιώτες θα έχουν λύσει ένα σημαντικό θέμα στην φροντ-λάιν τους. Θα έχουν για του χρόνου τον Κουφό, θα έχουν τον Μάρτιν και θα ψάχνουν από κει και πέρα έναν ακόμη. Έναν πολύ καλύτερο του Ελις, που δεν θα είναι δύσκολο να βρουν.

Επιπλέον ο Ολυμπιακός θέλει όσο το δυνατόν περισσότερους ποιοτικούς Ελληνες παίκτες και οι λόγοι είναι πολλοί. Ενας αφορά στο αυτονόητο, ότι Σπανούλης και Πρίντεζης πάνε σιγά σιγά προς το μπασκετικό τους τέλος. Και παράλληλα το πλέον πιθανό είναι η ομάδα του Πειραιά να παίζει και πάλι από του χρόνου στην Α1. Είναι κάτι, που φαίνεται να έχει δρομολογηθεί, είναι κάτι, που θέλει πολύ ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος το επανέλαβε μετά το φιλικό της Δευτέρας με το Λαύριο.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ θα είναι ο άλλος ελληνικός στόχος του Ολυμπιακού με το ενδεχόμενο ο ομογενής γκαρντ να φύγει το καλοκαίρι από την Μακάμπι να μην είναι μικρό. Αν έχει καλό Κουφό και Ντόρσεϊ, η πειραϊκή ομάδα θα έχει λύσει αρκετά θέματα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ο Μπαρτζώκας την Δευτέρα δεν μίλησε μόνο για την ανάγκη να παίζει η ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Εθιξε έστω και ελαφρά αυτό, που είχε γράψει το sportdog πριν από μερικές μέρες, ότι σκανάρει τον Ντιαλό και τον Κάρτερ του Λαυρίου: «Είδαμε και τους παίκτες του Λαυρίου» είπε χαρακτηριστικά ο Μπαρτζώκας στην κρατική τηλεόραση.

Φάνηκε την Δευτέρα ότι ο Ντιαλό είναι πιο έτοιμος για τον Κάρτερ για το επόμενο βήμα, αλλά είναι και μακριά ακόμη από το να παίξει στο επίπεδο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, ψάχνουν τέτοιους παίκτες-ευκαιρίες, αλλά όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τους ψάχνουν στο Eurocup και στο Τσάμπιονς Λιγκ, ευελπιστώντας να βρουν έναν νέο Μπιρτς, έναν νέο Χάινς.

Ο μόνος, που ίσως τους απασχολήσει από την ελληνική αγορά είναι ο Τζέριαν Γκραντ του Προμηθέα, που είναι και έτοιμος παίκτης. Δύσκολο, όμως, είναι και πάλι να γίνει κάτι με αυτόν, αφού ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να προσθέσει δίπλα στον Σλούκα ένα «πυρηνικό όπλο», έναν παίκτη, που να έχει χιλιόμετρα και ποιότητα. Όπως ο Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια ή κάποιος πλέι-μέικερ, που θα έρθει κατευθείαν από το ΝΒΑ. Ειδικά σε αυτή την θέση, απαγορεύονται πειράματα και αλχημείες από δω και πέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για... Μάικ Τζέιμς - "Έγκλημα" αν τον χάσουν - Παίρνει μεταγραφάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags