Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μάχη" Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για... Μάικ Τζέιμς
| 2021-02-23 20:10:00

"Μάχη" Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για... Μάικ Τζέιμς - "Έγκλημα" αν τον χάσουν - Παίρνει μεταγραφάρα!

του Pick n' Scroll
"Μάχη" Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού για... Μάικ Τζέιμς - "Έγκλημα" αν τον χάσουν - Παίρνει μεταγραφάρα!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μερικές φορές ο θησαυρός βρίσκεται μπροστά στις ομάδες μας και δεν τον βλέπουν. Τα παραδείγματα είναι γνωστά.

Ο Μάικ Τζέιμς έπαιζε στον Κολοσσό, αλλά τότε δεν είχε ασχοληθεί μαζί του ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο Παναθηναϊκός. Μετά από λίγο καιρό στους Ροδίτες, πήγε και βρήκε την υγεία του στην Ισπανία και την Μπασκόνια για να ακολουθήσει η σπουδαία, γνωστή πορεία.

Κάτι ανάλογο υπάρχει τώρα με τον Τζέριαν Γκραντ του Προμηθέα. Οι Πατρινοί έκαναν μαγκιά και πήγαν και πήραν τον πρώην παίκτη του ΝΒΑ, που μόλις είχε «κοπεί» από τους Χιούστον Ρόκετς. Τα αποτελέσματα στο παρκέ είναι θαυμαστά, αφού ο Αμερικάνος γκαρντ κάνει σούπερ εμφανίσεις. Τόσο καλές εμφανίσεις, που αρκετές ομάδες της Ευρώπης τον έχουν βάλει στο μικροσκόπιό τους.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν συνδεθεί με τον Γκραντ, μόνο μέσω φημολογίας. Δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό, δηλαδή, ούτε από τους «πράσινους», ούτε από τους «ερυθρόλευκους». Αλλωστε ο Παναθηναϊκός πήρε τον Τι Τζέι Μπρέι και τον Χεζόνια, ενώ ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην ασχοληθεί με περιφερειακό παίκτη.

Το καλοκαίρι, όμως, που μας έρχεται, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς μάλιστα και οι δύο «αιώνιοι» θα ψάξουν για γκαρντ. Αν δεν ασχοληθούν, ο Γκραντ σίγουρα δεν θα χάσει, ειδικά αν συνεχίσει να παίζει όπως παίζει.

Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι γενικά φτωχό, όσον αφορά στα χρήματα, αλλά «φτιάχνει» παίκτες. Και ο γκαρντ του Προμηθέα είναι αποφασισμένος να εξαργυρώσει την ελληνική του περιπέτεια το καλοκαίρι με μία μεταγραφή, που όλοι θα τρίβουν τα μάτια τους. Πηγαίνοντας, δηλαδή, ακόμη και σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας. Σε μία ομάδα, που έχει έντονο ελληνικό χρώμα, αλλά δεν είναι ελληνική. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτο τι έκανε ο Χεζόνια για να έρθει σε ΠΑΟ - Σε… απόγνωση ο Μπαρτζώκας - "Έκοψε" Top όνομα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags