Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Ενθουσιασμένος Οικονόμου με Χεζόνια: "Πολυτέλεια για ΠΑΟ και Ελλάδα - Επίτευγμα αν τον κρατήσει"
| 2021-02-28 13:45:00

Ενθουσιασμένος Οικονόμου με Χεζόνια: "Πολυτέλεια για ΠΑΟ και Ελλάδα - Επίτευγμα αν τον κρατήσει"

Sportdog Team
Ενθουσιασμένος Οικονόμου με Χεζόνια: "Πολυτέλεια για ΠΑΟ και Ελλάδα - Επίτευγμα αν τον κρατήσει"

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε στην Real News και σχολίασε την απόκτηση του Μάριο Χεζόνια από τον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι ο Κροάτης άσος αποτελεί πολυτέλεια για τους Πράσινους και το ελληνικό μπάσκετ.

«Αυτός ο παίκτης είναι πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό μπάσκετ. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο παρκέ και να ενθουσιάσει τον κόσμο, γι’ αυτό και είναι κρίμα που στην παρούσα συγκυρία δεν μπορούν οι φίλαθλοι να πάνε στο γήπεδο. Πιστεύω πως θα τους συνέπαιρνε. Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό γι’ αυτόν είναι η τάπα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Χρειάζεται, εκτός από αθλητικότητα, και ψυχή για να σηκωθείς στα ίσα και να κόψεις το μεγαθήριο του NBA. Γενικότερα θα τον χαρακτήριζα πολυεργαλείο, αφού με την ίδια άνεση μπορεί να σκοράρει, αλλά και να παίξει καλή άμυνα. Μπορεί κάλλιστα να συνδυάσει θέαμα και ουσία και, για το μικρό μπάτζετ του φετινού Παναθηναϊκού, πραγματικά τη συγκεκριμένη κίνηση ενίσχυσης τη θεωρώ απίστευτη, μοναδική χωρίς αμφιβολία» ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας στην εφημερίδα Real News.

 Όσον αφορά για τα χαρακτηριστικά και το στυλ παιχνιδιού του Κροάτη συμπλήρωσε: «Προσφέρει και στο “3” και στο “4”. Άλλωστε πρόκειται για έναν αθλητή με έκρηξη στο παιχνίδι του και γρήγορο πρώτο βήμα, ιδανικό στο ανοιχτό γήπεδο. Επιπλέον, έχει προσθέσει δύναμη στο κορμί του, ως αποτέλεσμα της δουλειάς του στην Αμερική, και πλέον νομίζω πως μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη όχι μόνο του Παναθηναϊκού, αλλά οποιασδήποτε ευρωπαϊκής ομάδας. Το ζητούμενο είναι να καταφέρουν στη διοίκηση να τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και μετά το καλοκαίρι. Θα ήταν μεγάλο επίτευγμα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags