Facebook Pixel Παναθηναϊκός – Όντεν Κάτας: Οι δηλώσεις του Κάτας μετά τον αγώνα με τον Άρη
| 2021-02-28 23:05:00

Έσκασε η είδηση από τον Κατας – Δεν φαντάζεστε πότε κάνει ντεμπούτο ο Χεζόνια

Sportdog Team
Έσκασε η είδηση από τον Κατας – Δεν φαντάζεστε πότε κάνει ντεμπούτο ο Χεζόνια

Παναθηναϊκός – Όντεν Κάτας: Οι Πράσινοι πέρασαν μπορεί να δυσκολεύτηκαν για λίγο αλλά τελικά κέρδισαν τον μαχητικό Άρη με 94-72, με τον Τι Τζει Μπρέι να κάνει… θαύματα από τα 6,75. Παρόλο αυτά το μυαλό όλων των φίλων του Τριφυλλιού είναι στο ντεμπούτο του Μάριο Χεζόνια με την ομάδα. Έτσι ο Ισραηλινός τεχνικός στις δηλώσεις του έριξε τη… βόμβα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και είναι πιθανό να δούμε τον Super Mario στον προσεχή αγώνα της Euroleague, την Τρίτη (2/3) ενάντια στην Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισραηλινός προπονητής:

"Κάναμε πολύ καλή δουλειά για τα 3/4 του παιχνιδιού. Ο Μπρέι και οι νέοι παίκτες μπήκαν καλά στο παιχνίδι. Στο ημίχρονο αλλάξαμε πολλά από τα ζητούμενά μας. Πήραμε πολλά τρίποντα. Αλλά αυτό μας έδωσαν. Αμυντικά τα πήγαμε πολύ καλά. Αλλά σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος. Για την κατάσταση της ομάδας: "Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Έχει πολλή ένταση. Είχαμε βρει ρυθμό αλλά το πρόβλημα με τον κορωνοϊό μας άφησε πίσω. Η συνέχεια πολύ δύσκολη. Το είδαμε και στο Βερολίνο. Είχαμε δικαιολογίες αλλά δεν μένουμε σε αυτές. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας, αλλά δεν είμαστε σε top κατάσταση. Προσπαθούμε για το καλύτερο. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και κάθε βράδυ παλεύουμε".

Για τα παράθυρα του Ευρωμπάσκετ είπε: "Είμαι προπονητής στο Ισραήλ για 4 χρόνια. Καταλαβαίνω το πρόγραμμα της Ευρωλίγκας. Αλλά το να είσαι ο προπονητής της Εθνικής είναι πολύ ιδιαίτερο για όλους. Και για τον κόσμο. όλοι θέλουμε να βλέπουν τους καλύτερους. Το θέμα μεταξύ των δύο δεν το έχω καταλάβει ολοκληρωτικά. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος να συμφωνηθεί το πρόγραμμα και από τους δύο. Βλέπουμε ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε σε κάποιο βαθμό. Ελπίζω να μην είναι πολιτική το όλο θέμα. Πρέπει να βρεθεί τρόπο να αγωνίζονται και παίκτες της Ευρωλίγκας. Θα είναι πολύ καλό για το μπάσκετ. Δεν είναι μεγάλο θέμα αν για 2 εβδομάδες δεν παίζουμε Παρασκευή. Ο κορωνοϊός μας έδειξε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Για την κατάσταση του Νέντοβιτς και του Χεζόνια: "Ο Νέντο είναι καλύτερα αλλά δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αυτή την εβδομάδα. Θα δούμε. Δεν βιαζόμαστε να αποφασίσουμε και δεν πρόκειται να ρισκάρουμε. Για τον Μάριο είναι γνωστές οι δυνατότητές του αλλά και η σχέση του με το κλαμπ. Δεν περίμενα όταν θα είναι ΟΚ να παίξει με την Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να πω ότι ήρθε σε πολύ καλή κατάσταση, μοιάζει καλά και λογικά θα μπορεί να μας βοηθήσει τις επόμενες ημέρες. Αλλά ακόμα και για τους δύο δεν θέλουμε να πάρουμε κάποιο ρίσκο. Πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Ο Χεζόνια είναι μεγάλη υπόθεση για το κλαμπ. Έχει απίστευτα καλό χαρακτήρα και πολύ καλή αύρα στην ομάδα"

Οι πάντες λοιπόν περιμένον αν ο Όντεν Κάτας έλεγε... αλήθεια και κατά πόσο ο Μάριο Χεζόνια θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα, μιας και στον αγώνα με την Άλμπα ο Παναθηναϊκός έδειξε να ξεμένει από δυνάμεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags