Facebook Pixel Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα πριν τον αγώνα με την Μπασκόνια
| 2021-03-03 01:04:00

Δεν φοβάται κανένα ο Μπαρτζώκας - "Στην καλή μας μέρα μπορούμε..." - Τι είπε για τραυματίες και Κουφό

Sportdog Team
Δεν φοβάται κανένα ο Μπαρτζώκας - "Στην καλή μας μέρα μπορούμε..." - Τι είπε για τραυματίες και Κουφό

Ολυμπιακός – Γιώργος Μπαρτζώκας: Με 13 παίκτες ταξίδεψαν για την Βιτόρια οι "ερυθρόλευκοι" για τον προσεχή αγώνα με την Μπασκόνια. Στη συνέντευξη που έδωσε ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε τόσο στο αν η ομάδα του μπορεί να γυρίσει από την Ισπανία με τη νίκη, αλλά και στους τραυματισμούς και στην πιθανή χρησιμοποίηση του Κώστα Κουφού.

"Φυσικά και πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι πιστεύουμε πως μπορούμε να το κερδίσουμε. Αυτό έλειπε, να θεωρούμε πως δεν θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Υπάρχουν φυσικά δυσκολίες. Η Μπασκόνια είναι μια ομάδα που παίζει σε πολύ γρήγορο ρυθμό, είναι πρώτη σε πόντους ανά παιχνίδι προερχόμενους από transition. Θα πρέπει να ελέγξουμε το παιχνίδι μέσω της επίθεσής μας, να έχουμε καλή εκτέλεση ώστε να μην τους δώσουμε τη δυνατότητα να παίξουν σε αυτό τον ρυθμό.", δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

Για το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ και αν θα είναι…οδηγός:

"Κάποιες φορές έχουμε αντιδράσει ως ομάδα… Παίζουμε επιθετικά και στις δύο πλευρές του γηπέδου και εκτελούμε καλά το πλάνο μας. Έχουμε, όμως, και σημεία του παιχνιδιού που είμαστε το τελείως αντίθετο. Αυτή τη σταθερότητα ψάχνουμε όλη τη χρονιά να την βρούμε. Δυστυχώς κάποιες απουσίες δεν μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να τα καταφέρουμε. Πάντως, πιστεύω πως στην καλή μας μέρα μπορούμε να κερδίσουμε παντού."

Για τους τραυματισμούς και τον Κώστα Κουφό:

"Ο Πρίντεζης δεν ταξίδεψε λόγω μυϊκού σπασμού και θα δούμε αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα. Οι Παπανικολάου και Μάρτιν είναι εκτός, ενώ ο Κουφός είναι μαζί μας και θα αγωνιστεί."

Για την πιθανή πρόκριση στα play off:

"Επειδή δεν υπάρχει το εγχώριο πρωτάθλημα που πάντα παίζει ένα σημαντικό ρόλο, οι παίκτες χρειάζεται να καταβάλουν περισσότερη προσπάθεια στο να μένουν συγκεντρωμένοι και να καταλάβουν το νόημα αυτών των παιχνιδιών. Πρέπει όλοι μαζί που είμαστε στον Ολυμπιακό να το καταφέρουμε", τόνισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags