Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια: Οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα
| 2021-03-02 23:35:00

Φοβέρες ατάκες Χεζόνια για το ντεμπούτο του με ΠΑΟ - Αποστομωτική απάντηση σε ερώτηση για το NBA

Sportdog Team
Φοβέρες ατάκες Χεζόνια για το ντεμπούτο του με ΠΑΟ - Αποστομωτική απάντηση σε ερώτηση για το NBA

Μάριο Χεζόνια: Το περίμενε καιρό και το έκανε πράξη απέναντι στην παλιά του ομάδα, την Μπαρτσελόνα. Ο "Super Mario", έκανε δηλώσεις στην κάμερα της Nova μετά το ντεμπούτο του με τους Πράσινους στην Euroleague, με τον Κροάτη να παίρνει κι αυτός το μερίδιο ευθύνης που του αναλογέι.

Παράλληλα τόνισε ότι δεν θυμόταν το βαθμό δυσκολίας της Euroleague, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει και την αγάπη του στο Τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

"Μέρος της ήττας ανήκει σε μένα, φταίω κι εγώ. Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Ευρωλίγκα. Ήταν λίγο συναισθηματική στιγμή για μένα που έπαιζα απέναντι στην παλιά μου. Είμαι περήφανος που είμαι εδώ. Τα πράγματα όμως πήγαν καλά για μένα, όχι για τον Παναθηναϊκό.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού με κάνουν να νιώθω ότι είμαι σπίτι. Είμαι ευγνώμων και μακάρι να μπορέσουν να έρθουν στο γήπεδο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική μου απόδοση, με νοιάζει μόνο η ομάδα και να είμαι εκεί ψηλά (σ.σ. έδειξε τα λάβαρα με τα τρόπαια της ομάδας).

Αν και είμαι αρκετά ντροπαλός, προσπαθώ να απαντάω στα μηνύματα που μου στέλνουν στα social media. Με υγιείς τους Παπαπέτρου και χωρίς αυτούς ο επόμενος θα πρέπει να βγει μπροστά και να παίξει. Ο Κάτας κάνει καταπληκτική δουλειά, μας στέλνει εκεί που πρέπει και νομίζω θα αποτελέσουμε δύσκολο αντίπαλο για κάθε ομάδα μέχρι το τέλος".

Το καλύτερο βέβαια ο Μάριο Χεζόνια το άφησε για το τέλος, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον και την προοπτική του NΒΑ είπε: "ΠαναθηναϊκόςΠαναθηναϊκόςΠαναθηναϊκός".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags