Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Μάριο
| 2021-03-03 11:30:00

Αποθέωση Τσαρτσαρή για Χεζόνια στο sportdog:"Αυτόν θαυμάζει σε ΠΑΟ - Με Νέντοβιτς-Παπαπέτρου θα..."!

του Γιώργου Κτενά
Αποθέωση Τσαρτσαρή για Χεζόνια στο sportdog:"Αυτόν θαυμάζει σε ΠΑΟ - Με Νέντοβιτς-Παπαπέτρου θα..."!

Παναθηναϊκός - Μάριο Χεζόνια: Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε με τα καλύτερα λόγια, στο sportdog, για την εμφάνιση εναντίον στην Μπαρτσελόνα.

Ο νέος παίκτης τού Παναθηναϊκού είχε εξαιρετικά ατομικά χαρακτηριστικά και ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε και στο παρόν αλλά και στο μέλλον του στην ομάδα, μαζί με τους Νέντοβιτς και Παπαπέτρου. 

"Αουτσάιντερ ο Παναθηναϊκός - Για αυτό έχασε από Μπάρτσα - Θετικός ο Χεζόνια"

"Νομίζω όλοι καταλαβαίνουν πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται σε καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο από τον Παναθηναϊκό αυτή την περίοδο. Χτίστηκε για να κατακτήσει την κορυφή, από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο παίκτη. Άρα μιλάμε για παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός ήταν αουτσάιντερ. Παρόλο που ήταν πίσω στο σκορ, όμως, είχε τη δυνατότητα να ισορροπήσει το παιχνιδι, αλλά τα πολλά λάθη και η απειρία στοίχισαν αυτή τη δυνατότητα. Μπορούμε να κρατήσουμε τα θετικά όμως από το παιχνίδι, με Νο1 την πρώτη εμφάνιση του Χεζόνια", ανέφερε αρχικά μέσω του sportdog ο παλαίμαχος άσος. 

"Ψήγματα του ταλέντου - Αυτά είναι τα στοιχεία του - Με Νέντοβιτς και Παπαπέτρου θα..."

Ποιο είναι το σχόλιό σας για αυτή την εμφάνιση;

"Ξεκινησε κουμπωμένος στην αρχή του αγώνα, έδειξε ψήγματα του ταλέντου και θα δείξει και στο μέλλον πολλά περισσότερα. Είναι πολύ καλός χειριστής, μπορεί να σκοράρει πίσω από το τρίποντο είτε με σουτάκι από μέση απόσταση. Με την αθλητικότητά του μπορεί να κοντραριστεί με ψηλούς για λέι απ ή ακόμα και κάρφωμα. Επίσης, είναι πολύ εύστοχος στις βολές, κάτι που του δίνει έξτρα πλεονέκτημα".

Ήδη έχει αρχίσει η κουβέντα αν μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης στον Παναθηναϊκό, καθώς με δύο προπονήσεις έβαλε 21 πόντους εναντίον της Μπαρτσελόνα.

"Δεν πηγαίνουν αναλογικά αυτά τα πράγματα, δηλαδή αν με δύο προπονήσεις έβαλε 21 πόντους, τι θα κάνει στις δέκα προπονήσεις. Σίγουρα θα βοηθήσει πολύ, η Ευρώπη είναι διαφορετική από το ΝΒΑ και το να πετύχει πολλούς πόντους είναι δύσκολο. Με την επιστροφή Νέντοβιτς και Παπαπέτρου οι επιλογές επιθετικά θα είναι εξαιρετικές. Θα βοηθήσει πολύ στο σκοράσιμα ο Χεζόνια, ειδικά δίπλα στον Νέντοβιτς που έχει τραβήξει φέτος το μεγαλύτερο κουπί". 

"Μεγάλωσε με τον Διαμαντίδη - Έχει δει παλμό ΟΑΚΑ" - Ατάκα για τον Κάτας

Μπορεί να εξηγηθεί η αγάπη που έχει για τον Παναθηναϊκό;

"Μα το λέει εδώ και χρόνια ότι έχει αυτή την αγάπη. Έζησε το ΟΑΚΑ γεμάτο με τον πλήρη παλμό, ξέρει τι εστί ΟΑΚΑ όταν είναι γεμάτο. Μεγάλωσε με κάποιους παίκτες του Παναθηναϊκού, το έχει δηλώσει, όπως είναι ο Διαμαντίδης. Υπάρχουν αυτοί οι παίκτες εκεί έξω σήμερα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για την επόμενη μέρα τού Παναθηναϊκού και, κυρίως, πώς βλέπετε τον Κάτας στην άκρη του πάγκου.

"Η επόμενη μέρα έχει να κάνει με την υγεία, να μπορέσουμε να δούμε πλήρη τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά τον Κάτας είναι πολύ σοβαρός προπονητής, με ξεκάθαρες ιδέες, με σωστή πειθαρχία. Άπειρος σε αυτό το επίπεδο, αλλά είναι μεγάλη ευκαιρία και για τον ίδιο αν μπορεί να σταθεί. Να περιμένουμε και να δούμε τι θα έχει καταφέρει στο τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη - "Χορηγία" από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ για σπουδαία μεταγραφή στην ΚΑΕ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags