Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Αποκάλυψη ΣΟΚ, τέλος ο Σεμέδο - Πώς τον… έσωσε ο γιατρός - Ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή ΠΑΟ!
| 2021-03-02 19:42:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ, τέλος ο Σεμέδο - Πώς τον… έσωσε ο γιατρός - Ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή ΠΑΟ!

Του Αδέσποτου
Αποκάλυψη ΣΟΚ, τέλος ο Σεμέδο - Πώς τον… έσωσε ο γιατρός - Ποιος πλήρωσε τη μεταγραφή ΠΑΟ!

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απολαυστική και γεμάτη ειδήσεις ήταν και σήμερα η εκπομπή των "Αδέσποτων" στον ραδιοφωνικό αέρα του Alpha 98.9. Οι Ευάγγελος Μίχος και Άγγελος Κωνσταντούλιας θα σας κρατούν συντροφιά κάθε μέρα για μία ώρα 16.00-17.00 και εκτός από γέλιο με τις τρομερές ατάκες τους, θα σας προσφέρουν και πολλές ποδοσφαιρικές αποκαλύψεις.

Στην εκπομπή της Τρίτης λοιπόν, υπήρξε αναφορά στον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο και στο ενδεχόμενο να μπει στο χειρουργείο, στις αλλαγές που έρχονται στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ, αλλά και σε μία μεταγραφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Διαβάστε τα σημαντικότερα και ακούστε ξανά την εκπομπή ΕΔΩ

* Τυχερός στην ατυχία του ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο γιατρός Χρήστος Θέος επέμενε να βγει άμεσα από το γήπεδο στο παιχνίδι με τον Βόλο, όμως ο Πορτογάλος ήθελε να συνεχίσει. Ο γιατρός βέβαια δεν το συζήτησε και έτσι έγινε άμεσα αλλαγή.

Ο στόπερ των Πειραιωτών έχει υποστεί ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου αριστερού γόνατος και η επιστροφή του στη δράση υπολογίζεται σε έξι εβδομάδες. Αυτή είναι η επίσημη ενημέρωση. Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες του sportdog, άνθρωποι εντός της ομάδας ήταν σίγουροι πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός για δύο μήνες συνολικά, άρα τέλος η σεζόν!

** Επίσης για τον Σεμέδο αποφασίστηκε να μην μπει στο χειρουργείο, μετά τη δεύτερη κλινική εξέταση, αλλά η αποκατάστασή του να γίνει με θεραπείες. Η κατάστασή του πάντως θα επανεκτιμηθεί και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι, αν και υπάρχει το Euro και η Εθνική. Μη σας κάνει εντύπωση αν τελικά μπει στο χειρουργείο!

** Όσον αφορά τους διαθέσιμους στόπερ πλέον στο Λιμάνι, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μόνο τους Μπα και Παπασταθόπουλο. Η επόμενη εναλλακτική είναι ο Χολέμπας. Δύσκολα θα γυρίσω πίσω οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης.

** Αυτή ήταν η τρίτη φορά που συζητούσε με την ΑΕΚ ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Πρώτη φορά είχε ακουστεί όταν υπήρχε το σενάριο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και η δεύτερη τον Γενάρη, όταν προτιμήθηκε ο Παναγιώτης Κονέ. Τελικά ήρθε στην Ένωση ως υπεύθυνος των Ακαδημιών και όχι ως Τεχνικός Διευθυντής.  

Έχει πάντως εμπειρία από τη δουλειά στις Ακαδημίες, αφού είχε δουλέψει πάρα πολύ καλά στην Ακαδημία της Ξάνθης και είχε βγάλει ταλέντα που είχαν πουληθεί με καλά χρήματα. Θα είναι βέβαια και στο τμήμα σκάουτινγκ, όπου έχει ρόλο πλέον και ο Στάθης Ταυλαρίδης. Εξαιρετικές επιλογές από την Ένωση που δείχνει να οργανώνεται σε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι.

** Εκτός του Μάριο Χεζόνια, ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα θα κάνει και ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ο νεαρός άσος αποτελεί ένα από τα καλύτερα deal της φετινής σεζόν για το Τριφύλλι, χωρίς ακόμα να έχει παρουσιάσει το πλούσιο ταλέντο του στο παρκέ. Ήρθε μόλις με 100.000 ευρώ στους Πράσινους και για να γίνει η μεταγραφή, βοήθησε ένας άνθρωπος που έχει σχέση κυρίως με τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό… ως δώρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφεραν παικταρά στον Μαρτίνς - Ποιον εξέθεσε ο Δουβίκας - Γι’ αυτό νευρίασαν με… Μπέο στο Λιμάνι!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags