Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έφεραν παικταρά στον Μαρτίνς - Ποιον εξέθεσε ο Δουβίκας
| 2021-03-01 22:31:00

Έφεραν παικταρά στον Μαρτίνς - Ποιον εξέθεσε ο Δουβίκας - Γι’ αυτό νευρίασαν με… Μπέο στο Λιμάνι!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έφεραν παικταρά στον Μαρτίνς - Ποιον εξέθεσε ο Δουβίκας - Γι’ αυτό νευρίασαν με… Μπέο στο Λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός πέρασε με άγχος από τον Βόλο, αφού επικράτησε της τοπικής ομάδας με 2-1. Οι Ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν πολύ, σε καμία περίπτωση δεν έθελξαν με την απόδοσή τους και έφτασαν στη νίκη με γκολ του Εμβιλά στο 81' .

Φυσικά το μεγάλο ζήτημα για τους Πειραιώτες είναι ο τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Πορτογάλο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή λόγω προβλήματος στο γόνατο και να εκφράζεται ανησυχία σχετικά με την κατάστασή του ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στην Άρσεναλ (11 και 18 Μαρτίου).

Πέραν τούτου, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει τουλάχιστον έναν λόγο να αισθάνεται καλά και αυτός δεν είναι άλλος από την παρουσία του Κένι Λαλά. Ο Γάλλος ήρθε στον Πειραιά για να γίνει αμέσως βασικός και όχι μόνο το έχει καταφέρει ήδη, αλλά δείχνει τα διαπιστευτήριά του και αποδεικνύει ότι οι εξαιρετικές συστάσεις που συνόδευσαν τον ερχομό του δεν ήταν τυχαίες.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ο Γάλλος δεξιός μπακ ήταν με διαφορά ο πιο επικίνδυνος παίκτης του Ολυμπιακού, με συνεχείς προωθήσεις. Ο Λαλά είναι άξιος διάδοχος του Ομάρ Ελαμπντελαουί στο δεξί άκρο, θυμίζοντάς αρκετά τον Νορβηγό με την έφεσή του να ανεβοκατεβαίνει την πλευρά και να πατά συχνά στην αντίπαλη περιοχή. Οι Ερυθρόλευκοι φαίνεται πως πέτυχαν διάνα με την επιλογή του 29χρονου πλάγιου μπακ!

Σε ό,τι αφορά τον Βόλο, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο "βαρύ πυροβολικό" του, τον Τάσο Δουβίκα, ο οποίος φέρεται να έχει κλείσει στον ΠΑΟΚ για την ερχόμενη σεζόν. Ο νεαρός σέντερ φορ προσπάθησε πολύ, όμως είχε έναν άχαρο ρόλο παλεύοντας συνεχώς με τα στόπερ του Ολυμπιακού, ενώ δεν τροφοδοτήθηκε σχεδόν καθόλου από τους συμπαίκτες. Πάντως, εντυπωσίασε τους πάντες στο 70', όταν πέρασε τον Μπα με εντυπωσιακή ντρίμπλα κάτω από τα πόδια, με τον διαιτητή στη συνέχεια να σταματά τη φάση σφυρίζοντας αμφισβητούμενο επιθετικό φάουλ.

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Σωτήρης Νίνης, που προσπάθησε πολύ και ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Βόλου στο πρώτο 45λεπτο. Ο 30χρονος χαφ δείχνει επιτέλους να ξαναβρίσκει τα πατήματά του και διανύει μια καλή σεζόν μετά την πολύχρονη περιπλάνησή του στο εξωτερικό.

ΥΓ. Παρά τη νίκη, στον Ολυμπιακό δεν είχαν διάθεση για πολλά λόγια μετά το τέλος της αναμέτρησης. Αφενός ήταν… σκασμένοι για τον τραυματισμό του Ρούμπεν Σεμέδο που μπαίνει στα πιτς στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν και αφενός ήταν «τρελαμένοι» με τους γηπεδούχους. Οι Πειραιώτες έχουν σοβαρά παράπονα από τον Βόλο για το σκληρό παιχνίδι των παικτών του, για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, αλλά και για την φιλοξενία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Παράκουσαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Απέτυχε το… πείραμα Φορτούνη - Τεράστιο πρόβλημα για Άρσεναλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags