Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Παράκουσαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Απέτυχε το… πείραμα με Φορτούνη
| 2021-03-01 21:40:00

"Παράκουσαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Απέτυχε το… πείραμα Φορτούνη - Τεράστιο πρόβλημα για Άρσεναλ!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Παράκουσαν" τον Μαρτίνς οι παίκτες - Απέτυχε το… πείραμα Φορτούνη - Τεράστιο πρόβλημα για Άρσεναλ!

Ένα ακόμα βήμα για να σφραγίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του φετινού τίτλου έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος πέρασε με 2-1 από τον Βόλο, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποιώντας τη βασική του ενδεκάδα, κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ που έκαναν λόγο για εκτεταμένο ροτέισον, έστειλε μήνυμα στους παίκτες πως θέλει νίκη και να… ξεμπερδεύει με τον τίτλο, ωστόσο κάποιοι δεν τον «άκουσαν». Η εικόνα του Ολυμπιακού για ακόμα ένα ματς τον τελευταίο μήνα, ήταν τουλάχιστον προβληματική και σε καμία περίπτωση δεν ικανοποίησε. Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να δείξουν κάποια βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια τους και σίγουρα η απόδοσή τους προβληματίζει ενόψει της εξαιρετικά δύσκολης συνέχειας σε Κύπελλο και Ευρώπη.

Μάλιστα, αποδείχθηκε για ακόμα ένα παιχνίδι πως απέτυχε το πλάνο με τους Φορτούνη και Βαλμπουενά στην ίδια ενδεκάδα, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν φανερό πως όσο βρίσκονταν και οι δύο στο χορτάρι, δεν μπορούσαν αποδώσουν. Προφανώς ο Μαρτίνς ήθελε να δώσει άλλη μία ευκαιρία στην συνύπαρξή τους, μετά και την εικόνα του «Φορτού» στο ματς με την Αϊντχόφεν πριν λίγα 24ωρα, όμως δεν του βγήκε. Οι δύο τους… κουτουλούσαν, καθυστερούσαν την ανάπτυξη και η εικόνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε, μετά την αποχώρηση του Γάλλου. Προφανώς μετά και το νέο «πείραμα», πολύ δύσκολα ο Πορτογάλος κόουτς θα τους δοκιμάσει μαζί στο ίδιο σχήμα, ειδικά για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμα μεγάλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει προσεχώς ο προπονητής των «Ερυθρολεύκων», αφορά τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας του, τα οποία λογικά θα αυξηθούν από την απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος στόπερ αποχώρησε τραυματίας και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα λείψει σίγουρα από το πρώτο ματς με την Άρσεναλ. Αυτό σημαίνει πως θα παίξουν μαζί Μπα-Παπασταθόπουλος, δίδυμο που δεν έχει δοκιμαστεί και το οποίο αποτελεί μεγάλο… ερωτηματικό.

Βέβαια, ακόμα και με τον Σεμέδο παρόντα η άμυνα του Ολυμπιακού παρουσιάζει τρομερά προβλήματα στα στημένα. Δεν είναι τυχαίο πως δέχθηκε γκολ και από τον Βόλο μετά από εκτέλεση φάουλ, ίδιο με αυτά που είχε πετύχει η Αϊντχόφεν. Πρόκειται ξεκάθαρα για την… πληγή της ομάδας και ο Μαρτίνς ακόμα δεν έχει βρει λύση. Θα προλάβει να κάνει κάτι ενόψει Κυπέλλου και Europa League; Μοιάζει από δύσκολο, έως και απίθανο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτόν να πάρει ο Μαρινάκης από ΠΑΟ - Χαμός στα πλέι οφ με τις... συμμαχίες - "Φλώρος" ο Καγκάβα;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags