Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Γκάζια" και πρόστιμο σε Ολυμπιακό - Ήταν στο ΣΕΦ η πρώτη μεταγραφή
Μπάσκετ
| 2021-03-05 23:17:00

"Γκάζια" και πρόστιμο σε Ολυμπιακό - Ήταν στο ΣΕΦ η πρώτη μεταγραφή - Φέρνει "μπόμπερ" και… Μπιρτς

του Pick n' Scroll
"Γκάζια" και πρόστιμο σε Ολυμπιακό - Ήταν στο ΣΕΦ η πρώτη μεταγραφή - Φέρνει "μπόμπερ" και… Μπιρτς

Το… ξέσπασμα με Αστέρα και η μεταγραφική λίστα.

 

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε όχι μόνο στις νίκες, αλλά και στις πολύ καλές εμφανίσεις. Βρήκε ζόρι για σημαντικό διάστημα από τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά στο τέλος η μεγαλύτερή του ποιότητα, όπως και η μεγαλύτερη του επιθυμία για τη νίκη μέτρησαν.

Μετά τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες (μίτινγκ παικτών-Μπαρτζώκα, αναφορές για πρόστιμο από την ΚΑΕ), το μάτι των παικτών της ομάδας του Πειραιά γυάλιζε και αυτό αποτυπώθηκε στο τελικό 94-79. Δεν υπάρχει παίκτης από τους «ερυθρόλευκους», που υστέρησε, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ να είναι για μία ακόμη φορά ο κορυφαίος.

Ο Σλούκας ήταν επίσης εξαιρετικός με 14 πόντους και 7 ασίστ, ενώ ο Βεζένκοφ έχει εξελιχθεί σε σταθερά. Ο Βούλγαρος με το ελληνικό διαβατήριο είχε 17 πόντους. Θετικός ήταν και ο Κώστας Κουφός στο δεύτερό του παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είχε 8 πόντους, θέλει, όμως, ακόμη λίγη δουλειά στην άμυνα.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν να κλείσουν την χρονιά όσο καλύτερα γίνεται, την ίδια ώρα βάζουν τις βάσεις για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Εχουν κάποιες σκέψεις και ήδη δουλεύουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Τζόρνταν Λόιντ, το «κανόνι» του Ερυθρού Αστέρα, είναι μία από τις επιλογές, που εξετάζουν, αν μάλιστα κιόλας δεν έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές.

Θα αποκτηθούν δύο γκαρντ τέτοιου τύπου. Δύο γκαρντ δηλαδή έμπειρα από την Ευρωλίγκα. Και αν ο Λόιντ είναι ένας από τους στόχους, ο Ερικ ΜακΚόλουμ μπορεί να είναι ένας άλλος. Είναι σκόρερ, θα φύγει από την Χίμκι και το ταλέντο του στην επίθεση εκτιμάται από πολλούς. Αλλωστε και ο Ολυμπιακός είχε προσπαθήσει να τον φέρει με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο στον πάγκο του, αλλά τότε ο πρώην Αμερικάνος γκαρντ του Πανιωνίου και του Απόλλωνα Πάτρας είχε προτιμήσει διαφορετική κατεύθυνση.

Ο Ολυμπιακός θα προσθέσει και τουλάχιστον έναν ψηλό στο ρόστερ του και ο Τζος Νέμπο της Χάποελ Εϊλατ είναι ένα όνομα, που έχει γραφτεί ήδη. Είναι ένας ψηλός στο στυλ του Μπιρτς, του Ντάνστον και του Χάντερ, ένας παίκτης, δηλαδή, που μπορεί να ξεπεταχθεί αν φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Mπαμ" Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό μετά τις φάπες! Απόφαση-σταθμός - Τι θα κάνει ο Μπαρτζώκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags