Facebook Pixel Euroleague: Αυτές είναι οι νέες αλλαγές στη Euroleague
Μπάσκετ
| 2021-03-08 16:29:00

Νέες αλλαγές στη Euroleague λόγω κορωνοϊού - Ποιος πήρε wild card

Sportdog Team
Νέες αλλαγές στη Euroleague λόγω κορωνοϊού - Ποιος πήρε wild card

Νέα... ήθη θέτει η διοργανώτρια αρχή, μιας και η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει τα ταλαιπωρεί ολόκληρο τον κόσμο

Euroleague: Μετά την wild card Που πήρε η Άλμπα Βερολίνου, πράγμα που της επιτρέπει τη συμμετοχή της εως και το 2023 στη διοργάνωση, υπήρξαν κι άλλες αλλαγές που ανακοίνωσε η Ευρωλίγκα που έχουν να κάνουν με την διεξαγωγή των Play Offs, αλλά και του Final Four σε σχέση πάντα με την πανδημία του κορωνοϊού.

Όσο αναφορά τα Play Offs που αρχίζουν σε λίγο καιρό, όταν ένας αγώνας εν μπορεί να διεξαχθεί στην έδρα μίας ομάδας λόγω αδυναμίας της φιλοξενούμενης να μεταβεί στην χώρα λόγω περιορισμών COVID-19, η διοργανώτρια αρχή είναι αυτή η οποία θα αποφασίζει για την διεξαγωγή του σε ουδέτερο γήπεδο. Εάν η ίδια ομάδα δεν μπορεί να μεταβεί και στην νέα έδρα, το αποτέλεσμα θα είναι να χάνει το παιχνίδι.

Παράλληλα δεν μπορούν να υπάρχουν περιορισμοί στις μετακινήσεις, αλλά και μη διαθεσιμότητα οκτώ παικτών, η ομάδα που έχει το συγκεκριμένο ζήτημα χάνει αυτόματα τον αγώνα. Αν αυτό σημαίνει και στις δύο, τότε και οι δύο σύλλογοι θα χάνουν το παιχνίδι!

Αν, πάλι, μια ομάδα που έχει προκριθεί στο Final Four δεν μπορεί αν μεταβεί στην πόλη διεξαγωγής, θα υπάρχει αντικατάσταση από την επόμενη στον βαθμολογικό πίνακα. Τι γίνεται όμως όταν δύο ομάδες που έρχονται αντιμέτωπες σε έναν ημιτελικό δεν μπορούν να αγωνιστούν; Τότε η νικήτρια του άλλου ζευγαριού θα στεφθεί πρωταθλήτρια της Euroleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags