Facebook Pixel Space Jam - Pepe Le Pew: Εκτός Space Jam ο Pepe le Pew
| 2021-03-09 18:35:00

Απίστευτο! Πρωταγωνιστής του Space Jam εκτός ταινίας γιατί "προάγει την κουλτούρα βιασμού"!

Απίστευτο! Πρωταγωνιστής του Space Jam εκτός ταινίας γιατί "προάγει την κουλτούρα βιασμού"!

Φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι καλά για πασίγνωστο μέλος της παρέας του Bugs Bunny

Space Jam - Pepe Le Pew: Μπορεί να είναι ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές τόσο του Space Jam, όσο και των Looney Tunes, όμως όλα δείχνουν ότι η παρουσία του … ερωτιάρη ασβού τελειώνει… Σύμφωνα με το Deadline ο χαρακτήρας που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1945, δεν θα είναι παρών στη νέα ταινία με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Ο Pepe δεν «κόπηκε» όμως μόνο από εκεί- το Hollywood Reporter αποκάλυψε επίσης πως ο χαρακτήρας δεν θα παίξει σε κανένα από τα μελλοντικά πρότζεκτ της εταιρίας. Ο λόγος είναι ότι σύμφωνα με ένα άρθρο του Charles M. Blow στους New York Times που αναφερόταν στον ρατσισμό στα κινούμενα σχέδια, ο ασβός εμφανίζεται σε διάφορα καρτούν να φιλά επιθετικά και να αγκαλιάζει γυναικείους χαρακτήρες ενάντια στη θέλησή τους, «προάγει την κουλτούρα του βιασμού».

Το κείμενο προκάλεσε αντιδράσεις με τον αρθρογράφο να επιστρέφει και με μια σειρά από tweets για να δικαιολογήσει το σκεπτικό του, ενώ έβαλε και ένα κλιπ με τον Pepe να φιλά μια θηλυκή ενάντια στη θέλησή της και να την κλειδώνει μέσα σε ένα δωμάτιο.

Το Deadline σημείωσε ότι μια live-action animation σκηνή με την Greice Santo (Jane the Virgin) και τον Pepe Le Pew, που γυρίστηκε για το επερχόμενο σίκουελ του «Space Jam» τον Ιούνιο του 2019 δεν θα συμπεριληφθεί τελικά στην ταινία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags