Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αυτός… βάζει ζεστό χρήμα στον ΠΑΟ - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ με Τζέιμς
Μπάσκετ
| 2021-03-09 22:47:00

Αυτός… βάζει ζεστό χρήμα στον ΠΑΟ - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ με Τζέιμς - Στη λίστα και άσος της Ρεάλ!

του Pick n' Scroll
Αυτός… βάζει ζεστό χρήμα στον ΠΑΟ - "Ρίχνει" το ΟΑΚΑ με Τζέιμς - Στη λίστα και άσος της Ρεάλ!

Ποιος θα πληρώσει τον Αμερικανό για να παίξει στο Τριφύλλι; Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν και εναλλακτικές λύσεις με αυτή, που ακούγεται περισσότερο να είναι του Στέφαν Γιόβιτς, που έφυγε από την Χίμκι, αλλά και έναν σούπερ παίκτης της Ρεάλ.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει την ομάδα της επόμενης μέρας παράλληλα με τις υποχρεώσεις, που έχει ακόμα στην Ευρωλίγκα καθώς και με την προσπάθεια, που κάνει και θα συνεχίσει να κάνει για να πάρει το νταμπλ.

Ο Μάριο Χεζόνια και η παραμονή του είναι ίσως το πρώτο θέμα, που απασχολεί τους «πράσινους», καθώς δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για παικτάρα. Είναι ότι αποτελεί και τον πλέον εμπορικό παίκτη στην Ελλάδα. Όχι μόνο στο μπάσκετ, σε όλα τα σπορ.

Αν ανοίξουν τα γήπεδα, ο Χεζόνια θα φέρει πολύ κόσμο στις εξέδρες, αλλά και πολλά διαρκείας. Κάτι, που θα σημάνει πολύ περισσότερα έσοδα για την ΚΑΕ, που για του χρόνου θέλει μία ομάδα ικανή να μπορέσει να μπει στην οκτάδα.

Θεμέλιος λίθος για το ρόστερ της επόμενης σεζόν θα είναι και ο πλέι-μέικερ, που θα αποκτηθεί. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο πόθος όλων των Παναθηναϊκών, αλλά το κασέ του είναι τεράστιο, ενώ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά με την ΤΣΣΚΑ. Αν τον διώξουν οι Ρώσοι και τον πληρώσουν, τότε, ναι, ο εξάστερος θα έχει τύχη να τον πάρει. Ολοι οι Παναθηναϊκοί τον Τζέιμς θέλουν, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι μία τέτοια μεταγραφή είναι πολύ δύσκολη.

Πάντως, οι «πράσινοι» έχουν και εναλλακτικές λύσεις με αυτή, που ακούγεται περισσότερο να είναι του Στέφαν Γιόβιτς, που έφυγε από την Χίμκι. Οι Παναθηναϊκοί τον γουστάρουν τον Σέρβο, αλλά φοβούνται τους τραυματισμούς, που έχει κάθε τόσο και λιγάκι.

Γουστάρουν βέβαια και τον Νίκολας Λαπροβίτολα, τον οποίο ήταν να πάρουν πέρυσι το καλοκαίρι. Και από ό, τι λένε στην Ισπανία, ο Αργεντίνος θα φύγει σε λίγους μήνες από την βασίλισσα, αναζητώντας σε άλλη ομάδα την τύχη του.

Ο Τάκης Τριαντόπουλος μαζί με τους Αλβέρτη και Διαμαντίδη δουλεύουν πολλά πράγματα και το δείγμα γραφής τους είναι εντυπωσιακό, όσον αφορά τις εκπλήξεις, αφού κατάφεραν να αποκτήσουν και τον Χεζόνια και το μεγαλύτερο ελληνικό ταλέντο, τον Μαντζούκα. Αν πάρουν και τον Τζέιμς, τότε οι Παναθηναϊκοί θα πίνουν νερό στο όνομά τους. Θα τους έχουν σαν Θεούς.

Χεζόνια και Τζέιμς αν βρίσκονται του χρόνου στο ΟΑΚΑ με τα «πράσινα», θα το «ρίξουν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Μάχη" Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού για ΤOP όνομα από ΝBA - Η επιστροφή που θα αλλάξει τα πάντα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags