Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλο… κόλπο με πρώην του Ολυμπιακού
| 2021-03-23 09:55:00

Μεγάλο… κόλπο με πρώην του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Άρωμα… ΝΒΑ - "Μπάσιμο" και των Αγγελόπουλων!

του Pick n' Scroll
Μεγάλο… κόλπο με πρώην του Ολυμπιακού ο ΠΑΟ - Άρωμα… ΝΒΑ - "Μπάσιμο" και των Αγγελόπουλων!

Η σούπερ κίνηση που κυνηγάει το Τριφύλλι και ποιος... δεν βλέπεται πλέον από την ομάδα; Αποκαλυπτικό μεταγραφικό παρασκήνιο στο Sportdog για το Τριφύλλι και τη "σφήνα" του Ολυμπιακού για έναν παίκτη, που ξέρει πολύ καλά.

 

Παναθηναϊκός: Τα κατάφερε την Δευτέρα στο Περιστέρι, αλλά η εικόνα του δεν ήταν καλή.

Προβλημάτισε, όπως είχε κάνει και με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά αυτή τη φορά την γλύτωσε, καθώς τον έσωσε ο Κασελάκης, ο Παπαπέτρου, καθώς και ο τραυματισμός του Χόρχε Γκουτιέρεζ από πλευράς Περιστερίου. Ο Γκουτιέρεζ χτύπησε στο κεφάλι και αποχώρησε, αφήνοντας την ομάδα του με μόνο πλέι-μέικερ τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ήταν σε καλή μέρα, δεν μπόρεσε να κουβαλήσει το βαρύ φορτίο και έτσι η ομάδα του έχασε.

Ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε και πάλι στην θέση του πλέι-μέικερ με τον Σέλβιν Μακ να έχει και πάλι τα μαύρα του τα χάλια. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ όταν είχε έρθει στο «τριφύλλι» είχε αφήσει υποσχέσεις με τις πρώτες του εμφανίσεις. Από ένα σημείο, όμως, και μετά πάει από το κακό στο χειρότερο και στον Παναθηναϊκό δεν ξέρουν τι να κάνουν από την στιγμή, που και ο Τι Τζέι Μπρέι τραυματίστηκε σοβαρά.

Για την επόμενη χρονιά, πάντως, φουλάρουν, ώστε να βρουν τον ιδανικό πλέι-μέικερ, που δεν μπόρεσαν να βρουν φέτος. Ούτε ο Τζάκσον, ούτε ο Σάικς, ούτε ο Μακ έκαναν τίποτα σημαντικό, ενώ ο Μπρέι, που άφησε καλές εντυπώσεις, τραυματίστηκε σοβαρά.

Το επιτελείο του εξάστερου έχει πέσει με τα μούτρα για έναν πολύ καλό πλέι-μέικερ και ήδη υπάρχουν τα πρώτα ονόματα, που είναι γνωστά, όπως του Λαπροβίτολα, του Γιόβιτς και του Κίναν Εβανς.

Δεν είναι, όμως, μόνο αυτοί. Ο Νάιτζελ Γκος Ουίλιαμς, που είχε παίξει παλιότερα στον Ολυμπιακό, είχε απασχολήσει και προ καιρού τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικάνος γκαρντ παίζει τώρα στην Λοκομοτίβ Κουμπάν και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις, όπως και πριν από λίγο κόντρα στην Ούνιξ Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη, όπου είχε 31 πόντους και 6 ασίστ.

Ο Γκος Ουίλιαμς θέλει να επιστρέψει στην Ευρωλίγκα και θα μπορεί να το κάνει, αφού παίζει σούπερ μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη από το ΝΒΑ και τους Γιούτα Τζαζ.

Δεν αποκλείεται αυτή την επιστροφή να την κάνει με τον Παναθηναϊκό, αν και ο Ολυμπιακός έχει δείξει ενδιαφέρον, ώστε να τον αποκτήσει και πάλι. Σίγουρα, πάντως, οι μετοχές του Αμερικάνου έχουν ανέβει πολύ με τις εμφανίσεις, που κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η αποκάλυψη για τον ΠΑΟ - Ανανέωση... χθες - "Πολυεργαλείο", ταιριάζει πολύ στον Κάτας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags