Facebook Pixel ΑΕΚ: Γι’ αυτό... σηκώθηκε κι έφυγε από την ΑΕΚ - Φήμες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-03-29 18:30:00

Γι’ αυτό... σηκώθηκε κι έφυγε από την ΑΕΚ - Χοντρό πρόβλημα - Φήμες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Γι’ αυτό... σηκώθηκε κι έφυγε από την ΑΕΚ - Χοντρό πρόβλημα - Φήμες για ΠΑΟ και Ολυμπιακό!

Έλληνας άσος βάζει... φωτιά στο ελληνικό μπάσκετ. Γιατί τα έχει... πάρει με την ΑΕΚ και τι ισχύει με το "ντου" Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού; "Καυτό" παρασκήνιο!
 

ΑΕΚ: Σαν... βόμβα έσκασε στην επικαιρότητα της Ένωσης η άρνηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου να προπονηθεί, η οποία έθεσε τον παίκτη εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση του 19χρονου άσου έχει να κάνει με οικονομικές οφειλές προς την πλευρά του από τη διοίκηση της "κιτρινόμαυρης" ΚΑΕ, κατά της οποίας μάλιστα έστειλε εξώδικο!

Σε αυτό γίνεται λόγος για οφειλές άνω των 100.000 ευρώ, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι το ποσό είναι ακόμα μεγαλύτερο και ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.Παράλληλα, στο εξώδικο γίνεται αναφορά και στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του διεθνούς παίκτη τη φετινή σεζόν.

Οι παραπάνω εξελίξεις καθιστούν αβέβαιο το μέλλον του Ρογκαβόπουλου στην ΑΕΚ και φανερώνουν  ότι ο παίκτης είναι δυσαρεστημένος τόσο σε οικονομικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο.

Για τον Ρογκαβόπουλο έχει γραφτεί πως υπάρχει ενδιαφέρον από Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται να έχουν υπάρξει επαφές του ταλαντούχου άσου με κάποιον από τους "αιωνίους". Καλά ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο 19χρονος παίκτης έχει ως προτεταιότητα το να βρεθεί σε μια ομάδα που θα του δώσει σημαντικό χρόνο συμμετοχής, με τον οικονομικό παράγοντα να έρχεται δεύτερος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags