Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Παίκτης των Πράσινων που "ζαχαρώνουν" οι Πειραιώτες
| 2021-03-31 10:00:00

"Σφήνα" Σφαιρόπουλου σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ για κορυφαίο Έλληνα άσο - Εκεί θέλει να παίξει του χρόνου!

"Σφήνα" Σφαιρόπουλου σε Ολυμπιακό-ΠΑΟ για κορυφαίο Έλληνα άσο - Εκεί θέλει να παίξει του χρόνου!

Ο ψηλός έχει... διαλέξει, όμως ακόμα δεν έχει υπογράψει. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σε μία υπόθεση που... καίει.
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μετά από ένα καλό διάστημα στην Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες εβδομάδες έχει επανέλθει στα συνηθισμένα φετινά χαμηλά του στάνταρ. Απέναντι στην Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ οι «πράσινοι» δεν προέβαλαν την παραμικρή αντίσταση απέναντι στους Βάσκους, μένοντας ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης αγώνα από το δεύτερο κιόλας δεκάλεπτο.

Μπορεί ο «Εξάστερος» να μην έχει βαθμολογικό κίνητρο, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πέφτει αμαχητί. Όπως έκανε δηλαδή κόντρα στην ομάδα του Ιβάνοβιτς. Οι «πράσινοι» σχεδιάζουν ήδη την επόμενη ημέρα, γι’ αυτό σε κάθε παιχνίδι της Ευρωλίγκα κρίνονται όλοι από τον Κάτας και τους ανθρώπους της ΚΑΕ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εμφανίστηκε χωρίς κίνητρο, αλλά ο Μήτογλου πάλι όχι. Ο διεθνής φόργουορντ συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις φέτος, μετρώντας αυτή τη φορά 22 πόντους με 7/10 δίποντα, 2/2 τρίποντα και 2/2 βολές!

Είναι δεδομένο ότι με τα όσα κάνει στο παρκέ, ο Μήτογλου «πιέζει» τον Παναθηναϊκό. Ο Ντίνος μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, το «τριφύλλι» επιθυμεί διακαώς να τον κρατήσει στο ΟΑΚΑ, όμως εβδομάδα με εβδομάδα ο παίκτης ανεβάζει συνεχώς τη χρηματιστηριακή του αξία. Κάτι που ενδέχεται να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθεια να τον υπογράψουν οι «πράσινοι».

Ο Μήτογλου έχει ανοιχτές τις «κεραίες» του για το NBA, τη στιγμή που το όνομά του θα απασχολήσει και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες (βλ. Μακάμπι). Το μόνο βέβαιο, είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει δύσκολη αποστολή το καλοκαίρι για να διατηρήσει τον Ντίνο στο ρόστερ του. Αν και οι «πράσινοι» εξακολουθούν να λογίζονται ως φαβορί για τον 24χρονο φόργουορντ​.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πιέζει" για Μήτογλου ο Ολυμπιακός - Τι… ψάχνει ο παίκτης - Απογοήτευση ο ΠΑΟ, ζόρια για Κάτας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags