Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό θέλουν όλοι… Γιαννακόπουλο - "Τρέλα" με Ομπράντοβιτς και εφοπλιστές - Στον… αέρα ο Κάτας!
Μπάσκετ
| 2021-04-03 19:10:00

Γι’ αυτό θέλουν όλοι… Γιαννακόπουλο - "Τρέλα" με Ομπράντοβιτς και εφοπλιστές - Στον… αέρα ο Κάτας!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό θέλουν όλοι… Γιαννακόπουλο - "Τρέλα" με Ομπράντοβιτς και εφοπλιστές - Στον… αέρα ο Κάτας!

Η οργισμένη αντίδραση, τα σενάρια για το καλοκαίρι και τι ισχύει αυτή τη στιγμή για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Το νέο ρόστερ και το μέλλον του Ισραηλινού κόουτς, που μόνο σίγουρο δεν πρέπει να θεωρείται.

Παναθηναϊκός: Το διαδίκτυο πήρε φωτιά τις τελευταίες ώρες, καθώς κυκλοφόρησε ότι ένα πολύ μεγάλο όνομα του εφοπλιστικού κόσμου είναι πιθανό να μπει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το σενάριο αυτό διαψεύστηκε με κατηγορηματικό τρόπο, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο instagram το εξής: «Για κάποιους φαίνεται ότι το ψέμα είναι κομμάτι της ζωής τους ή απλά η Πρωταπριλιά γι'αυτούς κρατάει τριήμερο. Τίποτα από τις φαντασιώσεις που έχουν και μεταφέρουν στον κόσμο δεν ισχύει. ΑΡΔ».

Θα είναι δώρο Θεού για τον εξάστερο να μπορεί να μπει ένα μεγάλο όνομα στην ΚΑΕ και με την οικονομική του επιφάνεια να επαναφέρει τα παλιά μεγαλεία. Θα είναι ακόμη μεγαλύτερο δώρο Θεού αν ξαναμπεί δυναμικά στην ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πέρα από χρήματα ξέρει και πως δουλεύει το σύστημα. Είναι πλέον πολύ έμπειρος, έχοντας τα ηνία από το 2012, και για τους περισσότερους Παναθηναϊκούς είναι ο πλέον κατάλληλος για να επαναφέρει την ομάδα τους στην Ευρωλίγκα, στο σημείο, που πρέπει.

Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει ούτε εφοπλιστής, ούτε Γιαννακόπουλος για τον Παναθηναϊκό. Όλα είναι σενάρια, όλα είναι φήμες. Και βέβαια δεν υπάρχει ούτε Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Δεν υπάρχει με λίγα λόγια τίποτα από αυτά, που ακούγονται.

Υπάρχει Τριαντόπουλος, υπάρχει Διαμαντίδης, υπάρχει και Αλβέρτης. Υπάρχει στα σκαριά προοπτικής ανανέωσης του Νέντοβιτς, ο Χεζόνια θέλει να μείνει σαν τρελός, τα θέματα του Παπαπέτρου και του Μήτογλου είναι ανοιχτά, το σκάουτινγκ τιμ του εξάστερου ψάχνει για σούπερ πλέι-μέικερ για την επόμενη χρονιά.

Υπάρχει και ο Οντεντ Κάτας, ο οποίος θα προσπαθήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο τέλος της χρονιάς για να μπορέσει να μείνει και την επόμενη. Οι δύο μήνες, που έρχονται, θα είναι καθοριστικοί για τον Ισραηλινό, που μέχρι τώρα είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη.

Αν χάσει έναν από τους δύο τίτλους, που απομένουν, πολύ δύσκολα θα συνεχίσει και του χρόνου στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γκαγκαλούδης: "Πιο τρελός από εμένα ο Χεζόνια γιατί... - Πολλά ακούγονται για το καλοκαίρι στον ΠΑΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags