Facebook Pixel Πολ Πίρς: Το... τερμάτισε ο πρωταθλητής του NBA - Το ακατάλληλο πάρτι που προκάλεσε... πανικό στο Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2021-04-05 22:51:00

Το... τερμάτισε ο πρωταθλητής του NBA - Το ακατάλληλο πάρτι που προκάλεσε... πανικό στο Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το... τερμάτισε ο πρωταθλητής του NBA - Το ακατάλληλο πάρτι που προκάλεσε... πανικό στο Instagram (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πρώην μπασκετμπολίστας προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε πανικό σε ολόκληρο το διαδίκτυο με την απόφασή του να μεταδώσει ζωντανά το πάρτι που έκανε. Ο λόγος δεν είναι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προφανώς και δεν... τηρήθηκαν μάλλον γιατί αυτά ήταν τα λιγότερα... ακατάλληλα για να τα δείξει κάποιος live

Πολ Πίρς: Φαίνεται ότι ο πρώην πρωταθλητής του NBA ήθελε να κάνει δυναμική είσοδο στον κόσμο των... social media. Δεν μπορεί να εξηγήσει κάποιος διαφορετικά την απόφασή του να μεταδώσει σε ζωντανή σύνδεση, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram που πριν λίγο καιρό άνοιξε, ένα είδους μπάτσελορ πάρτι από το οποίο δεν έλειπε... τίποτα. Ο παλαίμαχος αρχηγός των Σέλτικς, που είναι παντρεμένος με τρία παιδιά, εμφανίζεται σε ένα βίντεο 45 δευτερολέπτων όπου υπάρχει μαριχουάνα, αλκοόλ, σφηνάκια αλλά και στρίπερ που φαίνονται χαρακτηριστικά, με τη μια να του κάνει μασάζ, ενώ μια άλλη να χορεύει με τα εσώρουχα πίσω του.

Η κριτική που έχει ασκηθεί είναι έντονη, όμως δεν είναι πολλοί αυτοί που υποστηρίζουν πως όσοι το κάνουν απλά... ζηλεύουν. Ο ίδιος ο Πολ Πίρς, που κάνει θραύση, ιδιαίτερα στους νέους, στην Αμερική με μια εκπομπή στο ESPN, αρκέστηκε στο να γράψει ένα... καλημέρα μη δίνοντας καμία άλλη απάντηση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags