Facebook Pixel Δημήτρης Ιτούδης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ξέσπασμα Ιτούδη με ατάκες... φωτιά! "Μπορώ να κάθομαι και να πίνω καφέ και να κρίνω..."
| 2021-04-07 06:55:00

Ξέσπασμα Ιτούδη με ατάκες... φωτιά! "Μπορώ να κάθομαι και να πίνω καφέ και να κρίνω..."

Sportdog Team
Ξέσπασμα Ιτούδη με ατάκες... φωτιά! "Μπορώ να κάθομαι και να πίνω καφέ και να κρίνω..."

Η αλήθεια είναι ότι ο Έλληνας τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δέχεται μεγάλη κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του, αλλά και για τα αποτελέσματα. Έτσι όταν ο ίδιος ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το πως αισθάνεται με όλη αυτή την πίεση... ξέσπασε απαντώντας με πολύ έντονο ύφος στους επικριτές του

Δημήτρης Ιτούδης - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δριμεία κριτική δέχεται τον τελευταίο καιρό ο προπονητής των Ρώσων για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα που έχει η ομάδα του. Σε ερώτηση που του έγινε από δημοσιογράφο αναφορικά για τα όσα ακούει ο Έλληνας τεχνικός... ξέσπασε και απάντησε σε ύφος που δεν τον έχουμε συνηθίσει.

"Διαβάζετε και εσείς την κριτική. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν για μένα. Έχω πολύ υψηλού επιπέδου συνεργάτες που δουλεύουν καθημερινά για να προετοιμάσουν την ομάδα και δεν κάθονται σπίτι να παίξουν Play Station.

Και εγώ, μπορώ να βάλω μία κούπα καφέ και να κριτικάρω τον καθένα. Αλλά, έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάτε αυτό, αλλά εντάξει. Απαντώ.

Έχω πολύ καλό σταφ και βοηθούς. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πως να πετύχουν, επειδή βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό είναι προφανές", είπε ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας  Δημήτρης Ιτούδης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags