Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καραμπόλα" ΠΑΟ-Ρεαλ, έτσι φέρνει Λαπροβίτολα - Υπογράφει κι άλλος παικταράς - "Δίχτυα" σε Ζαλγκίρις
| 2021-04-07 15:00:00

"Καραμπόλα" ΠΑΟ-Ρεαλ, έτσι φέρνει Λαπροβίτολα - Υπογράφει κι άλλος παικταράς - "Δίχτυα" σε Ζαλγκίρις

του Pick n' Scroll
"Καραμπόλα" ΠΑΟ-Ρεαλ, έτσι φέρνει Λαπροβίτολα - Υπογράφει κι άλλος παικταράς - "Δίχτυα" σε Ζαλγκίρις

Το μεταγραφικό ντόμινο και οι συζητήσεις με TOP όνομα για τις υπογραφές. Ο πρώτος στόχος των Πρασίνων για το καλοκαίρι και τι γίνεται με τους Νέντοβιτς και Χεζόνια. Ποιοι Έλληνες βρίσκονται στον... αέρα και ο παίκτης που μπήκε στο μπλοκάκι από την ομάδα των Λιθουανών.
 

Παναθηναϊκός: Παίζει αύριο με την Ζαλγκίρις και θέλει να προσθέσει μία ακόμη νίκη γοήτρου στο ενεργητικό του. Θέλει να κλείσει την σεζόν στην Ευρωλίγκα με όσο το δυνατόν πιο θετικό πρόσημο γίνεται.

Παράλληλα, όμως, έχει αρχίσει ήδη η δουλειά για το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ηδη έχει γίνει πρόοδος στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Νεμάνια Νέντοβιτς, ενώ ο Μάριο Χεζόνια κάθε μέρα λέει ότι θέλει να μείνει. Για τον Μήτογλου δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, όπως και για τον Παπαπέτρου. Για τον τελευταίο υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, αλλά καθόλου σίγουρο είναι ότι θα φύγει από το ΟΑΚΑ.

Εκεί, που ρίχνεται μεγάλο βάρος είναι στο θέμα του πλέι-μέικερ. Φέτος την πάτησε ο Παναθηναϊκός με τον Τζάκσον, με τον Σάικς και με τον Μακ. Ο Μπρέι είναι καλός, αλλά το καλός το είδαμε στα εύκολα παιχνίδια του πρωταθλήματος και όχι στην Ευρωλίγκα, εκεί, όπου οι «πράσινοι» θέλουν την διαφορά.

Οι Ιταλοί ανέφεραν σήμερα το αυτονόητο, ότι ο Νίκολας Λαπροβίτολα δεν θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι στην Ρεάλ. Είναι ένας πολύτιμος παίκτης, αλλά οι Μαδριλένοι θέλουν για την θέση του τον Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια. Ο Χένρι θα ταίριαζε κουτί στον Παναθηναϊκό, αλλά το κασέ του είναι πάρα πολύ μεγάλο. Ο Λαπροβίτολα, όμως, είναι ο παίκτης, που μπορεί να κάνει εξαιρετικά την δουλειά. Και συν τοις άλλοις, πράγμα πολύ σημαντικό, το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλο. Αλλωστε το καλοκαίρι, που μας πέρασε, οι δύο πλευρές έφτασαν πολύ κοντά, ο Αργεντίνος ήθελε σαν τρελός να έρθει, αλλά η Ρεάλ τον κράτησε, επειδή κάποια στιγμή, όπως και έγινε, θα της έφευγε ο Καμπάτσο.

Ενας ακόμη πλέι-μέικερ, που θα απασχολήσει τον Παναθηναϊκό είναι ο Τόμας Ουόκαπ της Ζαλγκίρις. Είναι ένας παίκτης, που δεν εντυπωσιάζει, αλλά είναι αυτό, που θέλουν οι «πράσινοι». Έναν γκαρντ, δηλαδή να μοιράζει την μπάλα και να βάζει τους δικούς του πόντους.

Και ο Λαπροβίτολα και ο Ουόκαπ θα απασχολήσουν σοβαρά κυρίως στην περίπτωση, που μείνουν ο Νέντοβιτς με τον Χεζόνια. Γιατί τότε ο Παναθηναϊκός θα θέλει έναν πιο μετρημένο πλέι-μέικερ και όχι έναν πολύ επιθετικό, όπως είναι π.χ. ο Ερικ ΜακΚόλουμ της Χίμκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση Γιαννακόπουλου που… άναψε φωτιές - Εξέλιξη που φέρνει τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags