Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Γιαννακόπουλος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό και πάλι στο μπάσκετ,
| 2021-04-06 10:00:00

Η κίνηση Γιαννακόπουλου που… άναψε φωτιές - Εξέλιξη που φέρνει τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Η κίνηση Γιαννακόπουλου που… άναψε φωτιές - Εξέλιξη που φέρνει τα πάνω-κάτω στον ΠΑΟ!

Τι περιμένουν στο Τριφύλλι και πως μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα στο διοικητικό κομμάτι. Οι τελευταίες κινήσεις του πρώην ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, η υπόσχεσή του για σήμερα και τα… όνειρα των οπαδών.

 

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό και πάλι στο μπάσκετ, τουλάχιστον με τα στόρις, που βάζει στο instagram.

Πριν από μερικές μέρες αποθέωσε τον Γιώργο Παπαγιάννη για την σούπερ του εμφάνιση με την Αρμάνι και από χθες ασχολείται εκτενώς με τα διοικητικά της ΕΟΚ. «Πυροβόλησε» τόσο τον Παναγιώτη Φασούλα, όσο και τον Βαγγέλη Λιόλιο, χωρίς, όμως, να τους κατονομάζει, ενώ ήταν τόση η οργή του, που η μπάλα πήρε και τον Φάνη Χριστοδούλου, τον οποίο γενικώς έχει σε τεράστια εκτίμηση.

Αλλώστε ο Φάνης έχει αποδείξει ότι φοράει παντελόνια όταν στον δεύτερό χρόνο του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό είχε πει στον αείμνηστο Παύλο Γιαννακόπουλο «δεν μπορώ να συνεχίσω λόγω τραυματισμού και δεν θέλω τα λεφτά του συμβολαίου». Άλλος στην θέση του θα καθόταν και θα πληρωνόταν, ο Φάνης, όμως, δεν το έκανε, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά πόσο αξιοπρεπής είναι.

Η ουσία είναι ότι ο Γιαννακόπουλος ασχολείται πολύ με τα διοικητικά της ΕΟΚ και προανήγγειλε συνέχεια ενόψει της αυριανής συνεδρίασης για την ανάδειξη του Δ.Σ. της προσωρινής διοίκησης της ομοσπονδίας: «Θα φύγετε σηκωτοί όλοι» ανέφερε το ουσιαστικά αφεντικό της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Το ότι λέει αυτά, που λέει ο Γιαννακόπουλος, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι θα γυρίσει και στην ΚΑΕ το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Δεν μπορεί, ωστόσο, και να αποκλειστεί αυτό το ενδεχόμενο. Το τι θα γίνει και πότε με το ΟΑΚΑ θα παίξει μεγάλο ρόλο, καθώς θα είναι μεγάλη υπόθεση για τους «πράσινους» να κάνουν ό, τι θέλουν στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Αν επιστρέψει, πάντως, ο Γιαννακόπουλος, τότε θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι θα μείνουν όλοι: και Χεζόνια και Νέντοβιτς και Παπαπέτρου και Μήτογλου. Και θα αποκτηθεί ένας πλέι-μέικερ πρώτης κλάσης, κάνοντας έτσι τον Παναθηναϊκό και πάλι από τις πρώτες δυνάμεις. Προς το παρόν, όμως, αυτά είναι όνειρα. Προς τα τέλη της άνοιξης θα μπορούμε να ξέρουμε αν θα γίνουν πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έρωτας" Μπόλονι με Ουάρντα - Τι… τρέχει για το καλοκαίρι με ΠΑΟ - Ξανά συμπαίκτης με Βιγιαφάνιες!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags