Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: "Έρωτας" Μπόλονι με Ουάρντα - Τι… τρέχει για το καλοκαίρι με ΠΑΟ - Ξανά συμπαίκτης με Βιγιαφάνιες!
| 2021-04-05 22:40:00

"Έρωτας" Μπόλονι με Ουάρντα - Τι… τρέχει για το καλοκαίρι με ΠΑΟ - Ξανά συμπαίκτης με Βιγιαφάνιες!

Οι Μιχείες
"Έρωτας" Μπόλονι με Ουάρντα - Τι… τρέχει για το καλοκαίρι με ΠΑΟ -  Ξανά συμπαίκτης με Βιγιαφάνιες!

Τι είπαν στη Λεωφόρο και οι δύο φορές που έκανε κίνηση για να τον πάρει ο Ρουμάνος κόουτς στην ομάδα του, αλλά δεν τα κατάφερε. Θα τον ήθελε παρά πολύ, παρά την... τρέλα του στο Τριφύλλι, πώς και γιατί θα το δεχόταν ο ΠΑΟΚ. Πιστεύει στο ταλέντο του και θεωρεί πως ταιριάζει γάντι στην δική του φιλοσοφία και αγωνιστικό στυλ.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Δεν ξέρω πόσοι πήραν χαμπάρι το στιγμιότυπο αμέσως μετά την λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκού - ΠΑΟΚ, όταν για περίπου ένα τρίλεπτο, Μπόλονι και Ουάρντα τα έλεγαν σαν καλοί φίλοι/ παλιοί γνωστοί! Και να πεις πως είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν σε κάποια ομάδα...

Είχα, λοιπόν, την περιέργεια να μάθω από που εκπορεύεται αυτή η έλξη του Λάζλο με τον Αμρ αφού η εικόνα στο μεταξύ τους τετ α τετ παρέπεμπε περισσότερο σε...πατέρα/γιό! Με τον 67χρονο κόουτς να ρωτάει όντως τον Αιγύπτιο σε τι κατάσταση είναι, πως και που πρέπει να παίζει αλλά και να τον συμβουλεύει. Και τον Ουάρντα να δείχνει πως έχει πολύ καλή επαφή με τον Μπόλονι(έτσι όπως τον άκουγε).

Πάμε τώρα και στο παρασύνθημα: στον Μπόλονι αρέσει πολύ ο Ουάρντα. Πιστεύει στο ταλέντο του και θεωρεί πως ταιριάζει γάντι στην δική του φιλοσοφία και αγωνιστικό στυλ. Όσον αφορά στον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Αιγύπτιου, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Άλλωστε ο Ρουμάνος στην καριέρα του έχει αποδείξει πως τα πάει μια χαρά, ξέρει πως να διαχειριστεί, εκείνους τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν το χάρισμα του ταλέντου αλλά και ένα ιδιαίτερο ως εκρηκτικό/απρόβλεπτο χαρακτήρα.

Μην πάτε μακρυά, θυμηθείτε την περίπτωση του τρελό Καμερουνέζου Λαμκέλ Ζε που ήθελε να φέρει τον Γενάρη στον Παναθηναϊκό, με την προβληματική/παραβατική συμπεριφορά κατά τους Βέλγους, ο οποίος έλεγε "πατέρα" του τον Μπόλονι και έκανε σαν τρελός για να φορέσει τα "πράσινα". Η Αντβέρπ δεν τον έδωσε, αυτός επέστρεψε στις. προπονήσεις και τους αγώνες κι από τότε είναι ο κορυφαίος παίκτης της(μετράει 6 γκολ και 3 ασίστ), με την βελγική ομάδα να ανεβαίνει δεύτερη πίσω από την Μπριζ.

Άντε να κάνουμε και την αποκάλυψη τώρα: δυο φορές στο παρελθόν ο Λάζλο Μπόλονι επιχείρησε να πάρει σε ομάδα του στο Βέλγιο τον Ουάρντα. Μάλιστα για να τον πείσει είχαν μιλήσει και μεταξύ τους τηλεφωνικά. Μια συνεργασία, επαναλαμβάνω δις, Μπόλονι - Ουάρντα, που δεν προχώρησε (με ευθύνη την μια φορά και του ΠΑΟΚ). Δείγμα του γκέλ που κάνει στον έμπειρο κόουτς ο "Φαραώ".

Τώρα αν υπάρξει και τρίτη φορά και κυρίως αν αυτή αποδειχθεί και...τυχερή, δεν μπορούμε να το προβλέψουμε/προδικάσουμε. Είναι νωρίς ακόμη... Πρέπει να μείνει ο Μπόλονι στους "πράσινους" και την νέα σεζόν (έχει πάντως κλειστό συμβόλαιο με τον Αλαφούζο ως το 2022) και να τεθεί θέμα αποχώρησης του Ουάρντα το καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο επέστρεψε τον περασμένο Γενάρη.

Το ο τι ο Μπόλονι θα ήθελε τον Ουάρντα στον Παναθηναϊκό την νέα σεζόν το θεωρώ δεδομένο. Σε μια τέτοια περίπτωση μάλιστα ο Αιγύπτιος θα συναντιόταν ξανά με τον Λούκας Βιγιαφάνιες, όπως στον Παναιτωλικό. Όταν με έναν άλλον "Ρουμάνο" προπονητή. τον Γιάννη Μαντζουράκη, έκαναν σούπερ εμφανίσεις και πήραν μεταγραφές. Γιατί το ποδόσφαιρο, όπως και η ζωή άλλωστε, είναι και ...συγκυρίες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έψαξε για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Μεγάλη… δικαίωση - "Δώρο" από Ολυμπιακό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags