Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έψαξε για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Μεγάλη… δικαίωση - "Δώρο" από Ολυμπιακό;
| 2021-04-05 17:30:00

Έψαξε για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Μεγάλη… δικαίωση - "Δώρο" από Ολυμπιακό;

Έψαξε για αντι-Μπόλονι ο Αλαφούζος - Μεγάλη… δικαίωση - "Δώρο" από Ολυμπιακό;

Χοντρό παρασκήνιο με τον Ρουμάνο κόουτς και την απόφαση του MR ΣΚΑΪ που τον δικαίωσε απόλυτα, μόλις μετά από δύο παιχνίδια στα πλέι οφ της Superleague. Οι Πράσινοι ίσως έχουν πετύχει ήδη τον στόχο τους!

Ο Παναθηναϊκός είναι ομολογουμένως ο απόλυτος κερδισμένος της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι-οφ. Διέλυσε τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, προσπέρασε την ΑΕΚ στη βαθμολογία και έφτασε στο -1 από το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Για την ακρίβεια, μπορεί να είναι ήδη μέσα στις θέσεις της Ευρώπης, αν το Κύπελλο Ελλάδας καταλήξει στον Ολυμπιακό. Κάτι που τότε θα σήμαινε, πως και ο τέταρτος της Super League θα έβγαινε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος δικαιώθηκε, για την απόφασή του να μην τελειώσει τον Λάζλο Μπόλονι στο κακό προηγούμενο διάστημα των «πρασίνων». Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο μεγαλομέτοχος ψάχτηκε για αλλαγή προπονητή, ωστόσο επειδή δεν βρήκε αυτό που έψαχνε δεν κινήθηκε εν θερμώ. Επέλεξε να αφήσει τον Ρουμάνο τεχνικό να τελειώσει τη σεζόν κι εκείνος, από μεριάς του, άλλαξε… τροπάριο. Έδωσε φανέλα βασικού σε Μακέντα, Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνη και δικαιώθηκε.

Μπορεί πολλές φορές στο παρελθόν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έχει κινηθεί σπασμωδικά. Αυτή τη φορά επέλεξε άλλο δρόμο. Μια φορά, φαίνεται ότι μαθαίνει από τα λάθη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το τρικ Μπόλονι που "απογείωσε" τον ηγέτη του ΠΑΟ - Παραλίγο να... καεί - Έτσι το γύρισε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags