Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το τρικ Μπόλονι που "απογείωσε" τον ηγέτη του ΠΑΟ - Παραλίγο να... καεί - Έτσι το γύρισε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-05 17:05:00

Το τρικ Μπόλονι που "απογείωσε" τον ηγέτη του ΠΑΟ - Παραλίγο να... καεί - Έτσι το γύρισε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το τρικ Μπόλονι που "απογείωσε" τον ηγέτη του ΠΑΟ - Παραλίγο να... καεί - Έτσι το γύρισε! (ΒΙΝΤΕΟ)

  Η θέση του στην ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, κρινόταν τουλάχιστον υπό... σκέψη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει αφήσει στο παρελθόν τις 3 ήττες σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και πλέον δείχνει να έχει κάνει... all in στην διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου και γιατί όχι στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης μετά από αρκετά χρόνια!

Ρόλο στην επιστροφή στις καλές εμφανίσεις έχει παίξει η ενεργοποίηση των Μακέντα και Χατζηγιοβάνη, αλλά και η αλλαγή θέσης του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Στεκόμενοι στον τελευταίο, είναι και από τους παίκτες κλειδιά των δύο νικών επί του ΠΑΟΚ. Δύο νίκες που δεν ήταν... εξάποντα, αλλά... δωδεκάποντο στη μάχη μιας θέσης για την Ευρώπη, καθώς πλέον οι πράσινοι είναι στο -1 από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ έχουν αφήσει πίσω τους και την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός αγωνιζόμενος ως οκτάρι φέτος έκανε πολλές μαζεμένες μέτριες έως κακές εμφανίσεις, κάτι που φαινόταν και από τα νούμερα του, μιας και μέχρι και το ματς της Λεωφόρου το μεσήμερι της Κυριακής είχε μόλις 1 γκολ και 1 ασίστ, στην χειρότερη χρονιά της καριέρας του από άποψη παραγωγικότητας!

Με την απευθείας εκτέλεση του φάουλ έφτασε τα 2 γκολ και δείχνει ικανός να προσφέρει ακόμη περισσότερο στα 8 εναπομείναντα ματς των πλέι οφ! Ούτως ή άλλως αμείβεται με 500 χιλ. ευρώ και η θέση του στην ομάδα, παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, κρινόταν τουλάχιστον υπό... σκέψη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags