Facebook Pixel Νεμάνια Νέντοβιτς - Παναθηναϊκός: Δεν κρύβεται ο Νέντοβιτς - Σκληρές δηλώσεις μετά το ναυάγιο του ΠΑΟ στο Κάουνας (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-04-08 23:34:00

Δεν κρύβεται ο Νέντοβιτς - Σκληρές δηλώσεις μετά το ναυάγιο του ΠΑΟ στο Κάουνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Δεν κρύβεται ο Νέντοβιτς - Σκληρές δηλώσεις μετά το ναυάγιο του ΠΑΟ στο Κάουνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Καμία προσπάθεια για να... χρυσώσει το χάπι δεν έκανε ο Σέρβος γκαρντ των Πρασίνων μετά την κακή απόδοση και ήττα της ομάδας του στην Λιθουανία. Μάλιστα τόνισε ότι το βασικό που πρέπει να γίνει είναι υπάρξει αυτοκριτική, ώστε να υπάρξει σταθερή βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην κακή ενέργεια που είχε το "Τριφύλλι"

Νεμάνια Νέντοβιτς - Παναθηναϊκός: Ο Σέρβος ήταν ο μόνος διασωθέντας από τον... Τιτανικό των Πρασίνων στο Κάουνας. Ο "Νέντο" στις δηλώσεις μετά την αναμέτρηση μίλησε με σκληρά λόγια στην κάμερα της NOVA, για όσα δεν έκανε αυτός και οι συμπαίκτες του στην Zalgirio Arena.

"Αν αυτό (σ.σ.: η έλλειψη κινήτρου) ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημα, τότε κάναμε ένα μεγάλο λάθος. Θα πρέπει να παίζουμε κάθε παιχνίδι για να γίνουμε καλύτεροι, ειδικά από την στιγμή που μπαίνουμε στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος για να προετοιμαστείς για ό,τι έρχεται, από έναν αγώνα στην EuroLeague. Δεν μου άρεσε η γλώσσα του σώματος που είχαμε, δεν μου άρεσε η ενέργειά μας, ελπίζω πως θα το γυρίσουμε όλο αυτό.

Φαινόμασταν κουρασμένοι, αλλά δεν ξέρω γιατί γινόταν αυτό, δεν υπήρχε λόγος. Η Ζάλγκιρις είχε κι αυτοί πολλά παιχνίδια πίσω της, αλλά εμφανίστηκε με περισσότερη ενέργεια από εμάς στο γήπεδο. Δεν εμφανιστήκαμε έτοιμοι, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Είναι πολλοί οι 52 πόντοι που δεχθήκαμε στο πρώτο μέρος, πολλοί εξ αυτών με ηλίθιο τρόπο κιόλας. Όπως είπα, όλοι πρέπει να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και να προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε όλο αυτό.
Πάντα λέω ότι το πρόβλημα είναι ομαδικό, όταν κάποιος κάνει λάθος, αυτό επηρεάζει όλη την ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε. Οι δυο πόιντ γκαρντ τους έκαναν σπουδαίο παιχνίδι
", είπε ο άσος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Νεμάνια Νέντοβιτς.


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags