Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Να έρθει για τρίτη λύση στον Ολυμπιακό - Θέλει 500αρικο - Τέλος τρεις ξένοι και ένας top Έλληνας"
| 2021-04-09 11:30:00

"Να έρθει για τρίτη λύση στον Ολυμπιακό - Θέλει 500άρικο - Τέλος τρεις ξένοι και ένας top Έλληνας"

του Γιώργου Κτενά
"Να έρθει για τρίτη λύση στον Ολυμπιακό - Θέλει 500άρικο - Τέλος τρεις ξένοι και ένας top Έλληνας"

Ανάλυση για την ομάδα που χτίζει ο Μπαρτζώκας και σχόλια για τον μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών. "Παλικάρι, το λέει η καρδιά του, ορμάει στις φάσεις. Κάνει όμως για Ολυμπιακό;" Διαβάστε τη συνέντευξη στο sportdog!

 

Ολυμπιακός: Δεύτερη ή τρίτη λύση είναι για τους Πειραιώτες παίκτης τύπου Ντέιβιντ Λάιτι, της Βιλερμπάν, που φαίνεται ότι απασχολεί τους Ερυθρόλευκους.

Αυτό σχολίασε σε συνέντευξή του στο sportdog o Γιώργος Μπούσβαρος, γνωστός μπασκετάνθρωπος με μεγάλη θητεία στα παρκέ, καθώς αν ο Ολυμπιακός θέλει να έχει παρουσία στην 8άδα και το Final4 τής Ευρωλίγκας την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα πρέπει να στραφεί σε άλλες λύσεις.

"Παλικάρι, το λέει η καρδιά του, ορμάει στις φάσεις - Θέλει 500άρικο - Κάνει για Ολυμπιακό;"

"Έπαιζε και στη Μακάμπι, είναι καλός αλλά δεν ξέρω τι ομάδα θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός για να απαντήσω κάτι περισσότερο. Είναι παλικάρι, το λέει η καρδιά του, στην άμυνα βέβαια δεν είναι τόσο καλός. Αλλά ορμάει στις φάσεις, σουτέρ είναι καλός για κοντινή απόσταση, αλλά δεν ξέρω αν κάνει για τον Ολυμπιακό", ανέφερε στο sportdog ο γνωστός μπασκετάνθρωπος.

Γιατί έχετε αμφιβολία για τον Ολυμπιακό;

"Γιατί δεν ξέρω για ποιο πράγμα τον θέλει. Τον θέλει για σουτέρ; Γιατί είναι ξενος και ο Ολυμπιακός διάβασα ότι θα κρατήσει τρεις και θα πάρει άλλους τρεις. Μέσα σε αυτούς τους τρεις θα πρέπει να πάρει και ψηλό, για παράδειγμα. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή κολλάει. Επίσης, δεν είναι φτηνός, θα θέλει κι αυτός κανένα 500άρικο για να έρθει".

"Τρίτη λύση στον Ολυμπιακό - Θα παίξει ο Σπανούλης; - Φεύγει ο Κουφός"

Άρα πιστεύετε ότι δεν είναι κατάλληλη λύση για τον Ολυμπιακό;

"Αν είναι για παίκτης που θα έρχεται ως δεύτερη ή, ακόμα καλύτερα, τρίτη λύση, είναι μια χαρά. Αλλά αν θέλει ο Ολυμπιακός να είναι στη 8άδα ή, πολύ περισσότερο, στο Final4 του χρόνου, χρειάζεται άλλους παίκτες η ομάδα". 

Πώς βλέπετε την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό;

"Είναι τα λεφτά που θέλουν να δώσουν, ποιοι Έλληνες θα φύγουν, ποιους θα πάρουν, αν θα παίξει ή όχι ο Σπανούλης, τι θα αποφασίσει ο Πρίντεζης. Δεν είναι είναι λίγα όλα αυτά, μην τα παραβλέπουμε".

Τέλος, ποιοι είναι οι παίκτες που πιστεύετε ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν στο Λιμάνι; 

"Μα οι ίδιοι είπαν ότι Έλις, Χάρισον και Τζέκινς, νομίζω ότι και ο Κουφός μάλλον φεύγει. Άρα πρέπει να πάρουν ψηλό, γιατί υπάρχουν τα ψηλά κορμιά στην Ευρωλίγκα. Ο Λάζο άλλαξε την ευρωλίγκα με τον Ταβάρες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή-"μολότοφ" χαφ στον Ολυμπιακό! Βούιξε η πιάτσα - Δεν σου πηγαίνει στο μυαλό ποιος είναι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags