Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μάικ Τζέιμς: "Φούντωσαν" οι φήμες για Τζέιμς - Τι λένε οι στοιχηματικές - Αγωνιούν οι οπαδοί!
Μπάσκετ
| 2021-04-10 18:57:00

"Φούντωσαν" οι φήμες για Τζέιμς στον Παναθηναϊκό - Τι λένε οι στοιχηματικές - Αγωνιούν οι οπαδοί!

Sportdog Team
"Φούντωσαν" οι φήμες για Τζέιμς στον Παναθηναϊκό - Τι λένε οι στοιχηματικές - Αγωνιούν οι οπαδοί!

Την ώρα που η φημολογία για τον Αμερικανό γκαρντ έχει χτυπήσει "κόκκινο", οι μπουκς ρίχνουν κι άλλο... λάδι στη φωτιά για την πιθανότητα επιστροφής του στον Παναθηναϊκό. Δείτε αποδόσεις!

Παναθηναϊκός - Μάικ Τζέιμς: O Παναθηναϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα σε μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά, όσον αφορά την Ευρώπη. Στα θετικά είναι η εξέλιξη των Μήτογλου - Παπαγιάννη, αλλά η θέση της τελικής κατάταξης μόνο τιμητική δεν είναι για τον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης.

Όπως και να έχει, ήδη ξεκίνησε η παραφιλολογία ενόψει της νέας χρονιάς. Κάτι για το οποίο έχουν παίξει ρόλο και οι... μπουκ. Οι στοιχηματικές έχουν βγάλει αποδόσεις για το εάν θα γυρίσει στον Παναθηναϊκό ο Μάικ Τζέιμς!  Ο Αμερικανός γκαρντ έχει τεθεί εκτός πλάνων στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας επ΄αόριστον και ο μόνος λόγος για να υπάρξει ανατροπή σκηνικού θα είναι το να φύγει ο Δημήτρης Ιτούδης.

Από τη στιγμή που αυτό μοιάζει ως δύσκολο, όλα δείχνουν ότι θα αλλάξει παραστάσεις και ο Παναθηναϊκός έχει καλές πιθανότητες για να τον αποκτήσει, βάσει αποδόσεων!

Θα αγωνίζεται ο Μάικ Τζέιμς στον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι Ευρωλίγκας 2021/22; Δείτε τις αποδόσεις ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags